Adamus St. GermainChannelingPovaha věcíTobias

Barometry rovnováhy

Barometry rovnováhy

Promluvme si na chvíli o barometrech rovnováhy ve vašem životě. Barometry rovnováhy. Vidíte, že je máte neustále. Jsou to vnější znaky, které jsou tu v podstatě pro vás – vytvořili jste je vy – aby vám pomohly pochopit, jak je na tom vaše rovnováha.

Rovnováha je tak zajímavé slovo. Je to zajímavý prvek v Nové energii. Víte, že tolik lidí není v rovnováze. Co tím myslíme? No, jsou mimo rovnováhu se svým mužským a ženským elementem nebo mimo rovnováhu se svým světlem a temnotou. Jsou v nerovnováze se svou hojností a nedostatkem hojnosti. Je tolik různých věcí, které je mohou vyvést z rovnováhy, a když jich začnete dávat dohromady dost, vzniknou věci jako kolize a zmatek a jakási duchovní otupělost.

Každý den se ve vašem životě objevují znamení – barometry vaší vlastní rovnováhy – a je dobré jim věnovat pozornost. Pomáhat vám pochopit, zda skutečně zůstáváte ve své rovnováze, nebo vás z ní vytrhávají jiné věci ve vašem životě – lidé a události nebo dokonce čištění a zpracování, kterým procházíte – náznaky, že je třeba se na svou rovnováhu podívat.

Mezi barometry rovnováhy patří vaše auto. Vaše auto. Vaše auto je prodloužením vás samotných. Je to, jak by vám řekla Andra, váš aspekt. Je to kovový – v podstatě – aspekt, fungující velmi, velmi ve Staré energii způsobem, jakým je poháněn. Ale je to vaše prodloužení. Milujete své auto? Máte pro své auto zvláštní jméno? ( Tobias se zasměje.) Přáli byste si mít lepší auto? Zůstává vaše auto pěkně čisté, i když s ním nemusíte jezdit do myčky a čistit ho opravdu často? Vrní vaše auto, když jedete po silnici, nebo se dusí a chrčí? (trochu smíchu)

Pokud vaše auto vydává podivné zvuky; pokud má vaše auto podivné problémy s elektřinou, u kterých se prostě nedaří zjistit hlavní příčinu; pokud vaše auto spotřebovává více oleje, než by mělo; pokud se náhle snížil počet ujetých kilometrů; pokud vaše auto táhne doleva nebo doprava; pokud nefungují stěrače; pokud podivně blikají světla; pokud se s vaším autem děje některý z těchto jevů, je čas podívat se na vaši rovnováhu. Vaše auto je úžasným ukazatelem vás samotných a zejména vaší biologie, ale také vaší mysli a ducha.

Pokud v poslední době nadáváte na své auto a přemýšlíte, proč se vám zdá, že je stále porouchané, podívejte se na svou vlastní rovnováhu. A k tomu se dostaneme hned za chvíli, kdy si povíme, jak obnovit rovnováhu. Vaše auto vám jen dává zpětný signál, že je třeba něčemu věnovat pozornost. Svítí vám kontrolka motoru? Svítí vám brzdová kontrolka? Všechny tyto věci jsou velmi, velmi jednoduché a symbolické a říkají vám něco o vás. Je to jeden z barometrů rovnováhy. Pokud nemáte auto, nedělejte si s tím starosti. (smích)

Velmi důležité je také to, že pokud je čas pořídit si nové auto – jinými slovy, pokud je tak ojeté, že ho právě zdědili nebo koupili ojeté poté, co ho vlastnilo mnoho jiných – podívejte se na něj. Kdy se chystáte převzít vlastnictví sebe sama? Pořiďte si vlastní auto. Kupte si ho nové, ne ojeté, protože je aspektem vás samotných.

Zde je další barometr rovnováhy – malá znamení, která vám říkají, že potřebujete věnovat trochu času, věnovat se sami sobě – váš počítač. Váš počítač. Nyní trávíte u svých počítačů nekřesťanské množství času! (Trochu smíchu) Uvědomujete si – někdy sedím vedle vás! – Uvědomujete si… někdy mi říkáte, že nevíte, jak se dostat do interdimenzionálního prostoru, ale já vidím, jak si sedáte k počítači a propadáte se do něj. Žijete uvnitř internetu. Jste tou obrazovkou tak pohlceni, že doslova vléváte svou energii přímo do ní.

Podívejte se, co se děje s vaším počítačem. Je právě teď velmi, velmi zahlcený? Je poruchový? Bliká a vypíná se? Zamrzá? Otevírá aplikace velmi pomalu? Dělá si z vás legraci a musíte mu nadávat? Váš počítač je barometrem – zejména vaší mysli, ale do jisté míry i vaší božské inteligence – že něco není v rovnováze.

Zkoušeli jste spustit některý z opravných programů. Zkoušeli jste vyprázdnit věci z pevného disku. Zkoušeli jste provést všechny tyto úpravy. Možná je čas podívat se na sebe. Něco je uvnitř… nosíte toho v hlavě příliš mnoho. Stále si děláte starosti se všemi těmi soubory. Jinými slovy, o svou minulost. Jste příliš mentálně zaměření. To je asi ta nejkonkrétnější věc. Když se váš počítač zpomaluje, znamená to, že jste příliš přemýšlíte. Váš počítač je aspektem vás samotných. Je vaší součástí.

Další věcí, která je vaším aspektem a barometrem celé téhle věci o rovnováze, je vaše oblečení. Vaše oblečení. Vaše oblečení je zajímavým barometrem vaší vlastní hodnoty a toho, jak se cítíte. Stalo se vám někdy, že jste si něco oblékli a necítili jste se v tom dobře? Tak se převléknete. Obléknete si něco jiného a prostě se necítíte dobře. A pak začnete kritizovat své tělo nebo svou váhu. Jste kritičtí k tomu, co vypadá dobře a co ne. A stojíte před zrcadlem frustrovaní a rozčilení a projdete osmi sadami oblečení. A nakonec se vrátíte k tomu, co jste si původně vybrali, a pořád se necítíte dobře. Prožijete den (Tobias zatahá Cauldreho za límec): „Prostě se necítíte úplně dobře.“

To je barometr nebo ukazatel – vaše oblečení, to je aspekt vás – že se potřebujete podívat na vyvážení své sebeúcty, na vyvážení té části sebe sama, která si vás váží. Ach, vaše oblečení reaguje. Mějte se rádi, ctěte se a ty šaty vám padnou jako italský oblek. (Trochu smíchu) Oblečení, jak vám sedí… jsou v něm díry nebo nefunguje správně zip nebo padají knoflíky? To všechno jsou barometry rovnováhy ve vašem životě.

Není to Duch, kdo se vám snaží říct, abyste se dali dohromady, jste to vy a ty aspekty, ty věci, které jsou vám nejbližší. Mimochodem, je také čas koupit si nové oblečení. Víme, že mnozí z vás se tomu brání a říkají: „Budu i nadále procházet změnami, takže budu ještě nějakou dobu nosit své staré oblečení.“ To je pro vás důležité. Ale když si jdete koupit nové oblečení, nové já, udělá to dojem. Ale ne pro ostatní lidi. Je to prohlášení pro vás samotné, že se měníte, že se máte rádi, že jste ochotni do sebe investovat.

Dalším barometrem rovnováhy je váš dům. Váš dům. Nyní je tu samotná fyzická nebo mechanická část vašeho domu. Máte vodovodní a topné systémy, elektrické systémy. Jak fungují? Jsou tu proto, aby vám sloužily. Jsou tu proto, aby vás udržovaly v teple a dodávaly vám sílu. Fungují bez problémů, nebo je stále něco v nepořádku? Mohli byste nadávat a říkat, že je to starý dům, ale energie, ty se samy vyrovnají, aby vám sloužily, pokud jste sami v rovnováze.

Dům je velmi – váš dům, váš byt, kdekoli bydlíte – je velmi důležitým aspektem vás samotných. Udělejte si chvilku čas. Představte si svůj dům. Chvíli se jím procházejte. Jak se cítíte ve svém domě? Myslíte si, že je to jen nějaké dočasné místo, ze kterého se nemůžete dočkat, až se dostanete pryč? Je v něm nepořádek? Máte všude nádobí, rozbité věci, kterým se nevěnujete? Je v něm tma, nebo světlo? Jaký je váš dům? Váš dům je takovým odrazem vás samotných. Je to možná jeden z vašich nejbližších aspektů, dokonce více než aspekty minulého života. Váš dům jste vy a snaží se vám říct, když jsou věci v nerovnováze.

Každá z věcí, která se v domě děje nebo by se mohla pokazit, vám něco říká. Pokud je problém s vodovodem, souvisí to s vaším vlastním průtokem. Je vaše duchovní vodovodní potrubí – je ucpané? Je rozbité? Netěsní? Všechny tyto věci jsou tedy barometrem vaší vlastní rovnováhy. Naslouchejte a pozorujte. Buďte pozorní.

Dalším barometrem rovnováhy, možná tím nejintimnějším ze všech, jsou vaši domácí mazlíčci – kočky, psi, zlaté rybky – všichni vaši domácí mazlíčci. Sledujte, jak se chovají. Jsou vyděšená a plachá? Jsou pomalá a líná? Nejedí? Jsou přátelská? Jsou šťastná? Mají hodně pohybu? Jsou hraví? Vaši domácí mazlíčci jsou prodlouženou rukou vás. Jsou vaší součástí. Jsou to skutečně biologické bytosti, ale po dohodě přebírají mnoho vaší energie. Jsou tu proto, aby vám sloužili. Podívejte se jim do očí. Držte je, dotýkejte se jich, vnímejte je a pozorujte, protože vám říkají něco o vás samotných, o vaší vlastní rovnováze.

Zdroj překladu
Tobias of the Crimson Council is presented by Geoffrey Hoppe, www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/114

Podpořit bennu.cz

0 %