ChannelingManifestace

3 jednoduché kroky k odhalení tajemství vesmíru

3 jednoduché kroky k odhalení tajemství vesmíru

V chápání sebe sama jsme velmi vyspělí. Jsme si velmi dobře vědomi toho, co v každém okamžiku nabízíme. To je skutečně cílem pro vás všechny na Zemi, protože pokud si uvědomujete, co nabízíte, můžete s tím něco udělat. Můžete provést vnitřní posun. Vnitřní posun musí nastat dříve, než může přijít posun vnější. Stejně jako změny, které chcete vidět ve vnějším světě, musí být nejprve provedeny uvnitř vás všech. Vše je projekcí vašeho vědomí a vy se můžete rozhodnout, co do něj promítáte. To je vaše svobodná vůle. Ano, vaše svobodná vůle se týká činů, slov a tak dále, ale ve skutečnosti jde o to, že můžete svobodně nabízet jakoukoli vibraci, kterou se rozhodnete nabízet.

Nejprve však musíte být přesvědčeni, že nabízet vibraci záměrně je dobrý nápad, a pak si musíte být vědomi toho, co vibrujete. A nakonec musíte vědět, jak přejít z jedné vibrace na jinou. Jakmile zjistíte, že nabízíte nižší vibraci, přijměte ji. Přijměte sami sebe za to, že jste v tomto stavu bytí. Není to vaše vina; inkarnovali jste se do světa, který byl určen k tomu, aby vás spustil, určen k tomu, abyste cítili věci, abyste zažívali vibrace všech frekvencí. A proč by tomu tak mělo být? Inu, chtěli jste mít přístup ke všem ingrediencím před vytvořením toho nejúžasnějšího jídla, které kdy pozřete.

Také vám to pomůže poznat opak toho, o co usilujete. Je užitečné znát opak, protože opak je také tím, co vás inspiruje. Inspiruje vás, abyste se vydali opačným směrem, abyste se od něj vzdálili. To všechno jsou věci, které se stanou zcela jednoduchými, když jste ochotni věnovat část svého času hledání těchto vibrací uvnitř sebe, toho, jak se v daném okamžiku cítíte. Máte mnoho rozptýlení, která vám v tom brání, a proto jsou tichý čas, meditace, čas strávený v přírodě, to vše jsou úžasné nástroje, které máte k dispozici, abyste si to více uvědomili. A uvědomění je klíčem k odhalení všech tajemství vesmíru, která se nacházejí uvnitř vás.

Proto vás budeme neustále nabádat, abyste vypnuli všechna svá zařízení a věnovali více času uvědomování. Chceme, abyste odemkli všechna tajemství vesmíru. Víme, že to dokážete, a víme, že vás k tomu dělí jen několik jednoduchých kroků. Zajímejte se o to, co vibrujete, uvědomte si, co vibrujete, a pak změňte to, co vibrujete, s přijetím, s ochotou přijmout tuto současnou vibraci a s touto nově nalezenou touhou přejít na vibraci s lepším pocitem. To je vše, co skutečně potřebujete; je to prostě tak jednoduché, abyste získali přístup ke všemu, co vám tento vesmír nabízí.

Zdroj překladu
The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %