Channeling

Extrémní změny v našich tělech

Bolest a únava

Naše těla se mění a my procházíme extrémním uvolňováním, aby se do našich buněk dostalo více světla a mohly se aktivovat další dříve spící nebo podle vědců nevyužité DNA. Jak jsou naše staré karmické otisky spalovány posvátnými ohni alchymie, může díky těmto očistným ohňům vstoupit vyšší světlo.

Je to docela vichřice, jak tyto nové energie pronikají. Všichni pociťujeme mnoho změn, které se dějí kolem nás i v našich tělech, a to se bude dít i nadále, aby naše energie měla čas přizpůsobit se novým frekvencím, které se přenášejí dolů, což nám pomůže nejen vyčistit staré blokády, ale také integrovat zcela nové paprsky, které mají nové podpisové vzory. Mnozí z vás pociťují rány z boje a cítí se neuvěřitelně unavení a vyčerpaní.

Jak frekvence stoupá, může být zatím těžké vidět přínosy a je snadné ztratit ze zřetele, že vůbec dochází k pokroku. Všichni procházíme očistou spočívající v odstraňování toxinů a emocionálního odpadu, který se pomalu hromadil po mnoho životů. Sluneční erupce budou i nadále zesilovat a pomáhat nám při vylepšování naší DNA a posouvání naší vibrační frekvence. Zvýšená citlivost, elektrické výboje a bzučení v těle, zvýšená citlivost na zvuk a energii. Svalové křeče a návaly horka, které souvisejí s uvolňováním energie kundaliní procházející tělem. Poruchy spánku a potřeba většího klidu a ticha. Závratě, nevysvětlitelné příznaky podobné chřipce, pocit letargie a bolesti hlavy a mozková mlha bez zjevné příčiny. Pocity vyčerpání a vyhoření a třepotání brzlíku, bušení srdce, protože srdeční čakra se probouzí jako spící obr, který se hýbe, to vše jsou příznaky změny.

Naše životní síla se přenastavuje, jak námi procházejí jemné vlny světla. Tyto nepříjemné příznaky pominou, jak se naše vibrace budou nadále zvyšovat a my se budeme korigovat a uvolňovat energetické blokády a zkreslení, která jsme v sobě nosili. Tato vnitřní nastavení jsou tu proto, aby nás vyladila a očistila od vnitřního znečištění, které jsme v sobě nosili. Čím více dokážeme pokračovat ve zpracování svého stínového já a čím více se budeme starat o dům, kde žije duch, tím snadnější bude náš přechod a tím více světla může vstoupit. Jsme skutečně jako dětské rozvodné skříňky, které se učí zapojovat do mnoha dalších obvodů, jež nám dříve nebyly k dispozici. Zvládneme jen určité množství energie, které námi najednou prochází, jinak bychom doslova odpálili své obvody. Naším úkolem je být otevřeni práci s množstvím zvýšeného napětí, které přichází. Otevíráme se linkám mimosmyslové komunikace, která nám dříve nebyla dostupná. Aby se to podařilo, musí být naše duchovní, emocionální, fyzické a mentální tělo očištěno.

Zdroj překladu
Úryvek ze série The Age of Unity od Terri Morehuové, www.amazon.com/Only-Way-out-Age-Unity-ebook/dp/B07T2H486H/ref=tmm_kin_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=&sr=

Podpořit bennu.cz

0 %