Bashar českyChanneling

Bashar: Dovolování a strach

Bashar: Dovolení a strach

Přepis

Jak dobře funguje dovolování a strach? Musíte znovu dovolit strachu, aby byl poslem, který vám poskytne informaci. Snaží se vám sdělit, že máte negativní přesvědčení, nemůžete se bát strachu. Jak jsme řekli dříve, musíte si uvědomit, že je třeba umožnit mu dělat svou práci, a proto jakmile dodá informace, na které přivádí vaši pozornost.

Hej hej ťuk ťuk, máte toto negativní přesvědčení, které není v souladu, kterému nedáváte přednost. Jakmile na něj upoutá vaši pozornost, můžete říci děkuji, strachu, děkuji za to, že jsi upoutal mou pozornost na něco, o čem jsem v sobě nevěděl, takže se s tím teď můžu vypořádat a nechat to být.

Děkuji ti strachu. A jakmile strach použijete tímto způsobem a dovolíte mu být tím, čím je, dovolíte mu dělat práci, pro kterou byl navržen, už ho nebudete pociťovat jako strach, přivítáte ho jako posla, který vás upozorní na cokoli ve vás, co není v souladu, a budete z toho nadšeni. Pak se to promění ve vzrušení, takhle se strach dovoluje. Co když je strach tak zdrcující, jako například fobie. Už jsem to zmínil, protože opět platí, že čím silnější je strach, tím blíže jste k osvobození od negativní víry protože negativní víra použije všechny možné triky, aby vás udržela ukotvená v negativní víře, takže když cítíte největší strach, znamená to, že negativní víra dělá vše pro to, aby vás tam udržela, což znamená, že se musí snažit víc a víc. Víc a víc vás straší, protože ví, že jste blízko osvobození se, takže ten největší strach ukazuje práh svobody.

Zdroj překladu
Bashar, www.bashar.org

Podpořit bennu.cz

0 %