Channeling

Přináší vytyčení a dosažení cílů skutečně naplnění?

Cíle

Většina lidstva má tendenci se zaměřit na konkrétní cíl a pak tvrdě pracovat na jeho dosažení. Toto vše automaticky předpokládá, že budete šťastnější, více naplněni, bohatší či něco takového, jakmile tohoto cíle dosáhnete. Takovýto předpoklad ovšem není vždy přesný.

Někdy se vám podaří získat více hojnosti, ale pak nastane čas si nastavit cíl další, protože budete ten pocit chtít znovu zažít.

Toužíte po pocitu uspokojení a úspěchu. Vytvoříte si měřítko vlastní hodnoty, které je úměrné tomu, zda-li jste schopni dosáhnout další úrovně úspěchu. Mnohem méně z vás pak žije v souladu s radostí v daný moment. Opravdu málo z vás začíná něco dělat z místa radosti nebo uspokojení. Místo toho jej hledáte, jakoby to bylo něco mimo vás.

Vždy budete zažívat pocity radosti, hojnosti a naplnění. Můžete mít ale miliardu dolarů, vzhlížet k někomu, kdo jich má 25 a cítit se v porovnání s ní(m) chudí. Stejně tak když má dítě jeden dolar, může mít pocit, že je bohaté. Vše je skutečně relativní a tvořeno dle vlastní definice. Realita je to, jak na ní nahlížíte. Jak si volíte prožívat daný moment. Pokud tedy vnímáte dosažení něčeho jako prostředek, který vám dá to, co si přejete, doporučujeme se takto nejprve cítit a až pak se rozhodnout, co budete dělat.

Nalaďte se na pocity radosti, lásky, svobody nebo hojnosti a pak pozorujte, k jaké akci jste inspirováni. Garantujeme vám, že to bude mnohem příjemnější zážitek, než kdyby jste tak činili, protože musíte. Rádi bychom viděli vícero z vás se nalaďovat na tyto vibrace uvnitř sebe sama. Opustťe identifikace s definicemi ostatních o tom, co je hojnost nebo úspěch.

Člověk, který má jeden vztah za druhým nebo několik manželství po sobě se může ostatním zdát jako ztroskotanec, ale někomu jinému zase připadat jako někdo, kdo žije naplno. Doporučujeme proto, abyste si rozšířili vlastní definice a umožnili si oslavovat jakýkoliv malý úspěch. Pokud právě teď žijete v těle bez bolesti, máte důvod slavit. Vnímejte jako úspěch, pokud se právě teď cítíte v míru a klidu. Nebo pokud vaším životem proudí jakékoliv množství peněz, berte to jako známku hojnosti. Pak budete žít radostněji – krok za krokem.

Zdroj překladu
The Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %