Channeling

Vylepšení fyzických těl a symptomy povznesení

Vylepšení fyzických těl a symptomy povznesení

Nejvíce nás zajímá, jak si vedete s ohledem na upgrady (vylepšení), kterými vaše těla kontinuálně prochází. Důvodem našeho zájmu na toto téma je, že většina z vás, jež jsou probuzeni, si je vědoma, že tyto symptomy jsou normální a přirozené.

Líbí se nám pozorovat, nakolik jste ovlivnili kolektivní vědomí lidstva. Nic by pro nás nebylo příjemnější, než vidět někoho, koho lze definovat jako neprobuzeného, který prožívá některý z těchto symptomů a dojde k uvědomění, že je to vše normální a přirozený jev.

Potěšilo by náš vidět více lidí, jak se zbavují obav a strachů spojených s vašimi fyzickými těly. Místo toho byste jim naslouchali, spíše než užívali tolik léků a procházeli množstvím zbytečných operací. Chceme, abyste si uvědomili, že vaše těla jsou dynamické stroje a tyto stroje někdy potřebují vylepšit. Také, abyste tato vylepšení viděli jako pozitivní znak. Znamená to, že jste již blíže tomu mít světelné tělo páté dimenze.

Směřujete tam samozřejmě všichni, ale to, jakým způsobem se tam dostanete, se ještě uvidí. Bylo by skvělé vás na této cestě vidět s radostí a láskou ve vašich srdcích spíše než v obavách a strachu. V rámci typického života v třetí dimenzi byste očekávali postupný úpadek vašich těl směřující k náhlé smrti nebo nemoci, která k ní povede.

Nyní je ale čas opustit tyto starověké programy, jež nemají vůbec co dělat s tím, kdo jste dnes jako povznesené bytosti světla a lásky. Jste nekoneční a věční a svá těla si spolu vezmete do 5. dimenze. Jen nebudou mít takovou hustotu jako nyní, a proto jsou tato vylepšení nutná. To je ten důvod, proč rádi uvidíme, když vás nevystraší sebemenší zdravotní problém.

Navrhujeme, abyste zpomalili, odpočívali, relaxovali, meditovali, hodně pili a dopřáli si dostatečně soucitu, zejména té vaší části, která prožívá v průběhu těchto vylepšení nejtěžší časy.

Tato vylepšení budou pokračovat a my doufáme, že vy budete v souladu s tím, že se není třeba se těchto projevů obávat. Budete se tak moci stát těmi, jež ovlivní zbytek populace – tedy těmi, kým jste se vždy měli stát.

Zdroj překladu
The Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %