ChannelingElan česky

Elan – Karmu přijímáte dobrovolně

Karma

Již jsme s vámi sdíleli myšlenku, že to, čemu říkáte „karma“, je přijímáno dobrovolně. To jak vaše společnost doposud karmu vnímá, však není jediný způsob, jak lze zažít rovnováhu.

Pokud uvěříte v koncept karmy jako „způsobu odplaty“, vytvoříte tím ten efekt. Není to nereálné. Je to skutečná realita. Když uvěříte, že je to opravdu tak, výsledek bude takový.

To se nyní na Zemi děje v masovém měřítku. Myšlenka karmy se odehrává jako jistý druh odplaty. Jedná se o ideu „rovnováhy energie“ způsobem, který vám všem z vašeho dojmu umožní a pomůže vytvořit život, který je vaší preferencí.

Nemusíte to tak ale dělat. Nemusíte mít mentalitu oko za oko, zub za zub. Pokud uděláte něco, co cítíte, že je mimo integritu, můžete to vyrovnat…. A ona rovnováha pak nastane a přetrvá. Je tu ovšem překroucení toho, JAK se musí ona rovnováha udržet. Z toho vznikla vaše karma. Uděláte-li něco špatného, něco špatného se stane pak vám. Uděláte-li něco dobrého, vrátí se vám to.

„Ach bože, v minulém životě jsem udělal(a) něco špatného, musím si dát pozor!“

Ano, to je jeden ze způsobů, jak na to nahlížet. Když uděláte něco negativního, rovnováhu není třeba získat tak, že i vám se něco podobného stane.

Jiným způsobem rovnováhy může být: Uděláte něco mimo integritu. Pro smysl této diskuze, definice integrity je rozpoznání, že máte dostatek síly si vytvořit realitu, kterou preferujete, bez toho, abyste tím brali ostatním, zranili sebe nebo někoho dalšího.

Když tedy rozpoznáte, že se stalo něco mimo integritu, musíte se nacházet v rámci integrity, abyste to byli vůbec schopni rozpoznat. Nemůžete poznat, že jste mimo integritu, když byste se nacházeli v rámci stavu bytí „mimo integritu“. Tím pádem, když v moment, když si to uvědomíte… může to být jen na krátkou chvíli… ale nacházíte se uvnitř své integrity, abyste vůbec mohli poznat, že jste byli „mimo ní“.

Způsobem rovnováhy tedy může jednoduše být ono uvědomění. Rozhodněte se, že to již není vaší preferencí. Chovejte se a operujte v rámci přesvědčení, že si přejete mít integritu a pak tak jednejte. To je také rovnováha. Vyrovnáte tím, hovorově řečeno, negativní pozitivním. Když někdo někoho zabije, jedním ze způsobů rovnováhy je být zabit. Dobře. Nicméně, jiným způsobem vyrovnání například může být zabránit někomu jinému, aby někoho zabil. Je mnoho způsobů, jak se na to dívat. A řešením nemusí být negativní za negativní.

Zdroj překladu
Elan channeled by Andrew, elan-teachings.weebly.com

Podpořit bennu.cz

0 %