Channeling

Abigail Wainwright – Oslavujte svou unikátnost aneb černá ovce rodiny je nejsilnější z duší

Černá ovce

Mnoho vyvinutých duší je zrozeno do velice temných a komplikovaných situací spojených se zneužíváním, traumaty, nešvary, nešťastnými vztahy či nefunkční rodinou. Tyto duše si vybírají asistovat Zemi i lidstvu. Přišly sem za účelem uzdravení a rozpuštění krevních linií předků, zkreslených perspektiv a traumat, která zamezují všem se posunout dále do 5. dimenze – dimenze nepodmíněné lásky.

V rámci tohoto procesu na sebe berou karmu předků a zátěž hodnou stovek či tisíců životů. Zapomínají, kým jsou jako povznešené sémě hvězd, aby pomocí sebe-uzdravování a transmutace strachu pozvedli svou vibraci zpět na svou vyšší pravdu lásky.

Tyto hvězdné bytosti pomáhající lidstvu jsou již realizovány, ale přály si pomoci lidem i Zemi, a tak se znovu inkarnovaly do 3. dimenze. Zapomněly, kým jsou, aby znovu prošly povznesením a pomohly tak na Zemi dosáhnout úrovně 5D – úrovně super civilizace. Součástí této mise je opuštění starých vzorců, díky čemuž se lidstvo může navrátit zpět do rovnováhy a vyčistit svou temnotu na cestě za vědomím páté dimenze i dále. Tyto vyvinuté duše nezůstávají v karmických situacích, ale jdou hluboko do temnoty, aby ji nakonec transcendovaly skrze uzdravení sebe sama. Doslova se probíjí těmito energetickými mřížkami a vzorci, aby vzniklo nové vyšší napojení. Nové způsoby, jež jsou budovány skrze tento ozdravný a očistný proces. Je to úkol pro duše s neuvěřitelnou silou, aby byly schopné se vypořádat s energiemi této reality.

Sebe-uzdravení je skutečnou misí zde na Zemi, protože tím pomáhá celku k vyléčení a opuštění starých karmických vzorců. Ty jsou spojeny s rodinou a krevní linií předků. Karma nesouvisí s dobrými nebo špatnými skutky, ale s tím, jaká energie je do vesmíru vyslána. Když se stane trauma, způsobí to energetický šrám v auře všech zúčastněných. Důsledkem je pak signál, který udržuje tvorbu téhož neustále dokola jako bumerang. Pokud nedojde k očištění, mohou tyto cykly pokračovat po tisíce životů. Aby se to však povedlo, volíte si cestu do nitra nejtemnějších stínů, abyste přivedli světlo skrze své uzdravení. Jste mnohem silnější, než si myslíte. Jen jste zapomněli, že tyto zkušenosti nejsou tím, kým ve skutečnosti jste. Jen příběhy, které jste se rozhodli prožít, abyste pomohli jak celkové, tak i své vlastní evoluci vědomí. Jakmile znovu rozpoznáte širší souvislosti, nastane čas odpuštění a posuneme se zase na další úroveň vědomí.

Nezapomínejte, že i vy máte svou rodinu spřízněných duší, která za vámi stojí spolu s dalšími vysoce rozvinutými bytostmi a poskytují vám pomoc v rámci vaší mise na Zemi. Jsou nadšeni z vaší odvedené práce a také si jsou vědomi, že základ pro budoucí super civilizaci již byl položen. Pokud se na Zemi cítíte osamělí, jako byste nikam nezapadali, pak prosím vězte, že nikdy o samotě nejste. Tento váš život je velice významný – rozpomenete si totiž na vaši skutečnou podstatu i na svou rodinu světla. Oslavujte svou unikátnost. Všichni jsme tu proto, abychom se vyjadřovali odlišně v rámci celku. Nejste tu proto, abyste zapadli, ale naopak zářili svým autentickým světlem a ukázali lidstvu nový způsob bytí. Akceptujte vše a všechny, jak jsou a radujte se z toho, že právě vy jste černou ovcí vaší rodiny a přátel. To je to, co vás činí ojedinělými.

Pro pomoc s problémy týkající se vaší rodiny prosím použijte tento léčivý proces. Zavřete oči a napojte se na čiré světlo. Umožněte, aby zářilo skrze vaše celé tělo a nakonec obklopilo i celou Zemi. Pozorujte a prociťujte, jak se všichni vaši rodinní členové v tomto světle a lásce koupou. Naplňte svoje srdce s takovým množstvím lásky, že bude přetékat z vašeho srdce i vaší mysli – uzdravovat slzy či zranění ve vaší auře. Pošlete tuto čirou lásku své rodině, a zahrňte je do tohoto světla s božskou léčivou energií, jež také opravuje jejich auru a navrací ji do své původní a kompletní podoby. Spojte se s jejich duší a vnímejte jejich skutečnou podstatu za hranicemi zranění, ega a osobnosti, abyste i vy poznali čistou lásku a světlo, které mají oni pro vás na oplátku.

Zdroj překladu
Abigail Wainwright, www.instagram.com/abigail.wainwright_/

Podpořit bennu.cz

0 %