Adamus St. GermainChanneling

Dvanáct znaků probuzení

12 znaků probuzení

Co se se mnou děje?

I když se snažíte zapadnout a být „normální“, v určitém okamžiku už typické způsoby života nedávají takový smysl jako dřív. V hlavě vám stále problikává mozková mlha. V těle vás trápí podivné bolesti, které nikdo nedokáže vysvětlit. Cítíte hlubokou bolest v srdci, aniž byste tušili proč. Je tu vtíravý neklid, který prostě nechce zmizet. Rozpadají se vám vztahy, práce, spánek a další věci. Zbláznili jste se? Vůbec ne. Tyto problémy jsou skutečné a nic se s vámi neděje. I když to zní divně, ve skutečnosti se probouzíte a stáváte se vědomou bytostí. Jak se však pomalu začínáte rozpomínat na to, kdo jste, znamená to také rozpad všeho, čím nejste. Může to být velmi těžké období, ale nejste v tom sami.

Stále více lidí pociťuje hlubokou touhu zbavit se omezených přesvědčení z minulosti a přejít do svobody. I když to může být bolestivý přechod, v určitém okamžiku tito odvážlivci učiní vědomé rozhodnutí být Mistrem svého vlastního života. To znamená, že nakonec přijmou plnou odpovědnost za vše ve svém životě, naučí se milovat sami sebe a nakonec objeví život plný tvoření, radosti a hojnosti. Probuzení je počátkem této hluboké transformace, která přináší mnoho a mnoho změn, protože staré energetické smlouvy a dynamika ustupují a nakonec přivádějí člověka k ztělesněné Realizaci.

Knihu Dvanáct znaků probuzení napsali Tobias a Geoffrey Hoppe krátce poté, co v roce 1999 začali spolupracovat. Zveme vás, abyste si tento výjimečný dokument užili a našli v něm útěchu. A prosím, podělte se o něj s kýmkoli dalším, o kom si myslíte, že by byl požehnán jeho uklidňujícím poselstvím. Pamatujte: NEJSTE blázni, jen se probouzíte!


Dvanáct znamení probuzení

1 – Bolesti těla, zejména krku, ramen a zad. Je to důsledek intenzivních změn na úrovni vaší DNA, protože se ve vás probouzí „Kristovo semínko“. I to pomine.

2 – Pocit hlubokého vnitřního smutku bez zjevné příčiny. Uvolňujete svou minulost (tento život i jiné) a to způsobuje pocit smutku. Je to podobný zážitek, jako když se stěhujete z domu, ve kterém jste žili mnoho a mnoho let, do nového domu. I když se do nového domu chcete přestěhovat, je v něm smutek z toho, že za sebou necháváte vzpomínky, energii a zkušenosti ze starého domu. I to však pomine.

3 – Pláč bez zjevného důvodu. Podobně jako v případě č. 2 výše. Je dobré a zdravé nechat slzy téct. Pomáhá to uvolnit starou energii uvnitř. I to pomine.

4 – Náhlá změna zaměstnání nebo kariéry. Velmi častý příznak. Když se změníte vy, změní se i věci kolem vás. Nedělejte si starosti s tím, že právě teď najdete „dokonalou“ práci nebo kariéru. I to pomine. Jste v přechodném období a je možné, že několikrát změníte zaměstnání, než se usadíte v takovém, které bude odpovídat vaší vášni.

5 – Stažení se z rodinných vztahů. Se svou biologickou rodinou jste spojeni prostřednictvím staré karmy. Když vystoupíte z karmického cyklu, pouta starých vztahů se uvolní. Bude se zdát, že se od rodiny a přátel vzdalujete. I to však pomine. Po určité době s nimi můžete navázat nový vztah, pokud to bude vhodné. Tento vztah však bude založen na nové energii bez karmických vazeb.

6 – Neobvyklé spánkové návyky. Je pravděpodobné, že se budete budit mnoho nocí mezi druhou a čtvrtou hodinou ranní. Ve vašem nitru se odehrává spousta práce, která často způsobuje, že se budíte, abyste si „oddechli“. Nemusíte si dělat starosti. Pokud nemůžete usnout, raději vstaňte a něco dělejte, než abyste leželi v posteli a trápili se lidskými záležitostmi. I to jednou přejde.

7 – Intenzivní sny. Mohou to být sny o válce a bitvě, sny o honičce nebo sny o příšerách. Doslova v sobě uvolňujete starou energii a tyto energie minulosti jsou často symbolizovány jako války, útěk a strašidla. I to pomine.

8 – Fyzická dezorientace. Občas se budete cítit velmi neukotveni. Budete mít „prostorové problémy“ s pocitem, že nemůžete stát oběma nohama na zemi nebo že se pohybujete mezi dvěma světy. Jak vaše vědomí přechází do nové energie, vaše tělo někdy zaostává. Travte více času v přírodě, která vám pomůže novou energii v sobě uzemnit. I to jednou přejde.

9 – Zvýšená „mluvení o sobě“. Zjistíte, že častěji mluvíte se svým Já. Najednou si uvědomíte, že jste si posledních 30 minut povídali sami se sebou. Ve vaší bytosti probíhá nová úroveň komunikace a vy zažíváte špičku ledovce se samomluvou. Rozhovorů bude přibývat a budou plynulejší, souvislejší a pronikavější. Nezblázníte se, jen se probouzíte a přecházíte do nové energie.

10 – Pocit osamělosti, i když jste ve společnosti jiných lidí. Můžete se cítit osamělí a vzdálení od ostatních. Můžete pociťovat touhu „utéct“ ze skupin a davů, protože občas kráčíte po posvátné a osamělé cestě. Stejně jako vám pocity osamělosti způsobují úzkost, je pro vás v této době obtížné navázat vztah s druhými. Pocity osamělosti souvisejí také s tím, že vaši Průvodci odešli. Byli s vámi na všech vašich cestách ve všech vašich životech. Nastal čas, aby se stáhli a vy jste mohli svůj prostor zaplnit svým vlastním božstvím. I to pomine. Prázdnota uvnitř bude zaplněna láskou a energií vašeho vlastního Kristova vědomí.

11 – Ztráta vášně. Můžete se cítit zcela bez vášně, s malou nebo žádnou chutí cokoli dělat. To je v pořádku a je to jen součást tohoto procesu. Využijte tento čas k tomu, abyste „nic nedělali“. Nebojujte sami se sebou, protože i to pomine. Je to podobné jako s restartem počítače. Musíte se na krátkou dobu vypnout, abyste mohli načíst nový sofistikovaný software, nebo v tomto případě novou energii Kristova semínka.

12 – Hluboká touha vrátit se domů. Toto je možná nejtěžší a nejnáročnější ze všech podmínek. Můžete pociťovat hlubokou a ohromující touhu opustit planetu a vrátit se domů. Nejedná se o „sebevražedný“ pocit. Není založen na hněvu nebo frustraci. Nechcete z toho dělat velkou vědu ani způsobit drama sobě nebo druhým. Existuje tichá část vašeho já, která se chce vrátit domů. Základní příčina je zcela jednoduchá. Dokončili jste své karmické cykly. Dokončili jste svou smlouvu pro tento život. Jste připraveni začít nový život ještě v tomto fyzickém těle. Během tohoto procesu přechodu máte vnitřní vzpomínku na to, jaké to je být na druhé straně. Jste připraveni nastoupit na další službu zde na Zemi? Jste připraveni přijmout výzvy spojené s přechodem do Nové energie? Ano, skutečně byste se mohli vrátit domů právě teď. Ale došli jste tak daleko a po mnoha a mnoha životech by byla škoda odejít před koncem filmu. Kromě toho vás tu Duch potřebuje, abyste pomáhali ostatním s přechodem do Nové energie. Budou potřebovat lidského průvodce, stejně jako vy, který se vydal na cestu ze staré energie do nové. Cesta, po které právě teď kráčíte, vám poskytuje zkušenosti, které vám umožní stát se učitelem nového božského člověka. Jakkoli může být vaše cesta někdy osamělá a temná, pamatujte, že nikdy nejste sami.

Zdroj překladu
Twelve Awakening Signs, www.crimsoncircle.com

Podpořit bennu.cz

0 %