Channeling

Vnímejte znamení vesmíru

Posun a přijímání

Všimli jsme si, že stále více lidí je schopno přijímat energie, které přicházejí, aby sloužily vám všem. Využívají příležitosti, díky nimž se otevírají a přijímají. Těm, kteří jsou připraveni, přináší vesmír jednu příležitost za druhou, když se zpomalí, uvolní, méně dělají a více přijímají. My vidíme, že naprostá většina těchto lidí naslouchá znamením.

Naslouchání znamením, která dostáváte z vesmíru, vám vždy prospěje. Tato znamení vám dává vaše Vyšší Já a vaši duchovní průvodci přímo, přičemž jsou celkově řízena celým vesmírem a Zdrojovou energií. Když lidé nyní dostanou tyto příležitosti, uvědomí si díky tomu, že synchronicitám je důležité věnovat pozornost; uvědomí si, jak interpretovat svá osobní znamení, věci, které se dějí v jejich životě. A dost lidí v tuto chvíli dostalo zprávu, aby si uvědomilo, jak mocné je sedět v klidu, nic nedělat a otevřít se.

Nejste tu od toho, abyste vše zařídili. Jste tu proto, abyste zažili posun ve vědomí. Někdy budete samozřejmě vyzváni k akci; dostanete silný impuls něco udělat nebo nějakým způsobem pomoci. Ale většinou je pro vás nejlepší, když se uklidníte, uvolníte, nebudete tolik pracovat ani přemýšlet a necháte posun proběhnout. Posun od neustálého dělání k tomu, že toho tolik neděláte, je posun.

A tak, jak budete pokračovat v opouštění potřeby dělat všechno sami a necháte univerzální síly, můžete si také více užívat jízdu. Pozorujeme, že to dělá stále více lidí. Vidíme, že si stále více lidí uvědomuje, že zážitky, které mohou získat navenek, blednou ve srovnání s těmi, které mohou získat uvnitř, a to je velmi dobré si uvědomit, protože tyto vnitřní zážitky se vám budou i nadále zpřístupňovat. To znamená, že můžete více cítit; můžete se více propojit; můžete získat přístup k většímu množství svých duchovních darů a schopností. Rádi bychom, aby někteří z vás absolvovali myšlenku, že byste měli sedět a přemýšlet o tom, co budete dělat nebo co byste měli dělat.

Pokud nemáte ten silný impuls, tu inspiraci, která přichází zevnitř, abyste něco udělali, pak to vnímejte jako znamení z vesmíru, že právě teď máte jen sedět, uvolnit se, otevřít se a přijímat. Pohrajte si s otevřením korunní čakry, protože to je úžasný portál, skrze který můžete přijímat. Věnujte více pozornosti svému dýchání, bytí ve svém těle a opusťte myšlenku, že v tomto životě máte hromadit úspěchy. Toho už jste udělali dost ve všech svých předchozích životech dohromady. Už nemáte co dokazovat a vše můžete získat tím, že se necháte postupně a s lehkostí a radostí posouvat.

Zdroj překladu
The Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %