Channeling

Vaše nové schopnosti aneb jak si užít svou duchovní cestu

Občas sami sebe překvapíte, kdy se vám povede zažít něco, co jste dosud nezažili. Umožníte si tím okusit na okamžik to, co je ve skutečnosti možné, dokonce možné zažívat neustále.

Čas od času se vám tak podaří cítit skvěle, jinak. Jakmile tyto pocity a stav bytí zmizí, chcete je hned zpět. Chcete kontrolovat, kdy přijdou, jak často a k čemu všemu je lze využít.

Je však mnohem lepší tyto momenty překvapení jednoduše ocenit a užít si onen zážitek. Pozorovat, čeho jste schopni. Abyste si užili svůj život, není potřeba být někde jinde, než se nacházíte. Neexistuje místo, kde byste teď měli být, něco, o co právě přicházíte nebo schopnost, která vám chybí a kterou si blokujete.

Vaše cesta je ale nekonečná. Budete se dále rozvíjet i zažívat nové věci. Když se vám podaří určitou schopnost aktivovat denně, zjistíte, že jí lze dále zdokonalovat. Žádná cesta není nikdy kompletní a čím dříve budete akceptovat, kde se právě nacházíte a přijímat se tak, jak jste – se všemi vašimi schopnostmi, které máte či nemáte, tím dříve si začnete svůj život užívat.

Pokud se rozhodnete si užít svou duchovní evoluci a budete se bavit svými výtvory, budete schopní si dokonale užít to, co právě prožíváte. To je to tajemstvím ke šťastnému životu.

Zdroj překladu
Arcturian Council, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %