Channeling

Jak se sladit s časovými liniemi, na kterých chceme být

Jak se sladit s časovými liniemi, na kterých chceme být

Postupně se učíte a také praktikujete své právo na sladění se s ideální časovou linií, na které si přejete se nacházet. Nyní máte mnohem více svobody než kdykoliv předtím – dokážete identifikovat ty linie, které vám nejvcíe vyhovují a přináší radost.

Být součástí kolektivu neznamená, že jste uvízli se stále stejnou verzí lidstva napořád. Když se jako jednotlivci pohybujete z jedné linie na druhou, dostáváte se do souladu s odlišnými verzemi lidstva.

To vám dává svobodnou vůli a zároveň jste stále součástí konkrétní verze lidského kolektivu. To je jeden z důvodů, proč někdy zažíváte rozpory ve vašich společných zážitcích. Proto je možné, že někdo vám blízký si určitou událost pamatuje zcela jinak, než vy. Tyto vzpomínky jsou ale odlišné proto, že jste byli na odlišných časových liniích stejné události.

Jak tedy trénovat na to, abyste se sladili s tou pro vás nejvhodnější časovou linií? Takovou, kde jsou všichni svobodní, respektovaní a je jim vyjádřeno uznání (a zaslouží si to všichni)? Taková je prospěšná jak pro jednotlivce, tak pro celek. Potřeby všech lidí i jednotlivců jsou totiž jedny a ty samé.

Nehledě na to, na jaké časové linii se budete nacházet, vaše spojení s ostaními lidmi nikdy nezmizí. To vám ve skutečnosti prospívá, protože, čím více se vidíte jako součást kolektivu, tím je vaše vibrace vyšší. A čím je vaše vibrace vyšší, tím na lepší časové linii se ocitáte – to je skvělé nejen pro vás, ale i pro všechny ostatní.

Když se vám podaří ona harmonizace s nejlepší potencionální budoucností pro všechny lidi, budete chtít s ostatními sdílet, jak jste to dokázali. Budete jim chtít dodat sílu, protože si budete vědomi, že tím posilujete i sami sebe.

Pomáháte posunout lidstvo jako celek na tu nejideálnější časovou linii.

Neexistuje lepší pocit.

Způsob, jakým se na ideální časovou linii naladíte, je pomocí pocitu. Nacítění se na onu realitu, jako by tu již byla.

Naciťte se tedy na realitu, kde jsou si všichni lidé rovni, jsou respektováni a je jim vyjádřeno uznání. Realitu, kde jste všichni svobodní.

Zdroj překladu
Arcturian Council channeled by Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %