Channeling

Karanténa a esence ženského božství

Karanténa a esence ženského božství

Jsme potěšení sledováním změn, které se nyní dějí u vás jako jednotlivců. Všimli jsme si, že karanténa má za následek to, že většina lidí nyní musí čelit tomu, co se děje uvnitř samých. Chceme, abyste věděli, že to, co jste dokázali jen tím, že jste zavřeni doma, je vskutku ohromující. Většina z vás musela čelit pravdám o sobě, vašich vztazích a o tom, odkud pochází jejich pocit sebehodnoty jako důsledek toho, že nyní nemohou dělat skoro nic.

Tím, že se nyní nemůžete jen tak pohybovat po světě a být aktivní, zvýšilo se povědomí vaší ženské božské esence. Odmala vás vychovávali tak, že je nejdůležitější, co děláte, ale ne to, jak se cítíte. To se nyní mění – nastal čas více cítit a méně dělat. Abyste obdrželi pomoc, uzdravení nebo cokoli, je nutné operovat z místa právě této božské ženské stránky. A to je dobře.

Když se koronavirus stal pandemií, většina lidí začala přemýšlet o tom, co nebude fungovat, co budou potřebovat, aby přežili a mohli žít v pohodlí. Velice málo lidí věřilo tomu, že bude všechno v pořádku a že je tu pro každého dost. Přesto byl počet lidí fungujících z této božské ženské esence dostatečný a navýšil tak otevřenost přijímání pro všechny. Ano, je tu skutečně dost pro všechny. Máte na Zemi víc než dostatek zdrojů pro jídlo, oblečení či bydlení v komfortu pro každého člověka, i když to zatím nebylo realizováno.

Nyní je vhodný čas, aby si lidé uvědomili, že nejenže máte na Zemi dostatek všeho pro každého, ale že k vám pomoc přichází také z vyšších sfér. Když si umožníte přijímat také energeticky, budete toho schopni také ve fyzické dimenzi. Soustředěním se pouze na úroveň fyzickou a ignorováním té energetické způsobuje úzkost, jejíž původcem je mentalita nedostatku. A to je to, co se na Zemi musí změnit. Fakt, že se to mění, je jen dalším pozitivním důsledkem toho, že se posouváte kupředu každý den.

Zkuste být tímto obdobím nadšeni i onou příležitostí, která se vám prezentuje. Staňte se vůdci ostatním – takovými, kterými jste byli zrozeni být. Když nahlédnete dovnitř sebe sama, nebudete panikařit a napojíte se více na onu božskou ženskou stránku, umožníte tím přijímání z tohoto bohatého světa, ve kterém žijete. I bohatého vesmíru, který všichni společně sdílíme.

Zdroj překladu
Arcturian Council channeled by Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %