Channeling

Jste strůjci velkých změn, i když si to možná nemyslíte

změny

Máme neobvykle vysokou toleranci k tomu, co byste nazvali negativními energiemi. Dokážeme je přijmout takové, jaké jsou, a vnímáme je jako něco, co v sobě skrývá velký potenciál. Dokážeme využít jakoukoli energii k tomu, aby sloužila největšímu a nejvyššímu dobru všech, a částečně je to proto, že se ničeho a nikoho nebojíme. Je to váš strach, který dává negativním jevům nad vámi moc. Když se bojíte, může se negativní energie na tomto strachu přiživovat a zvětšovat se a nabývat na síle.

Proto ji chcete vidět takovou, jaká skutečně je, jako nedostatečně rozvinuté vědomí. Je to vědomí, které si ještě nevzpomnělo, kým a čím skutečně je. Neříkáme, že nyní musíte jít naproti všem negativním energiím a komunikovat s nimi, ale určitě jsou mezi vámi tací, kteří to dělají. Někteří z vás si uvědomují, že to dělají, a někteří ne. Někteří z vás si pamatují, že se k tomuto konkrétnímu úkolu přihlásili, ale většina z vás si to nepamatuje. A proto vás chceme ujistit, že pokud právě teď zažíváte ve svém životě nějakou negativitu, sloužíte lidstvu.

Plníte svůj účel už jen tím, že jste uprostřed vší té negativity. Nemusíte ji napravovat a myslíme si, že už víte, že ji nemusíte porazit. Ale je tu jedna věc, které se budete muset vždy zbavovat, a to je váš strach z ní. Tak přichází zkušenost, která vám skutečně ukáže, jak je důležitá. Když máte zkušenost s negativní energií nebo negativně orientovaným člověkem a toto setkání nejen přežijete, ale ještě z něj vyrostete, pak jste se zbavili části svého vrozeného strachu. Překonali jste strach z této negativní energie.

Jste tu samozřejmě proto, abyste sloužili světlu a nabízeli to, co je pozitivní tváří v tvář všemu negativnímu, a to se může zdát jako příliš velký úkol pro jednoho člověka, a proto vás chceme ujistit, že nejste sami. Jste roztroušeni po celé planetě, každý z vás dělá svou vlastní práci, každý z vás každý den uvolňuje stále více strachu a vytváří prostor pro pozitivní energie, které přicházejí, aby vás podpořily a proměnily zevnitř. Toto je váš čas; toto je doba, kdy uvidíte plody své práce a zažijete je nejen ve svém osobním životě, ale i na světové scéně.

Pokud jste někdy přemýšleli, zda něco měníte, nebo ne, a právě teď čtete tuto zprávu, chceme, abyste věděli, že tomu tak je. Změnu, kterou vykonáváte, možná není snadné vyčíslit nebo změřit, ale je skutečná a kumulativní dopad toho, co všichni děláte, je obrovský. Ve zbytku tohoto kalendářního roku začnete na planetě Zemi pozorovat, jak se tyto účinky projevují všude kolem vás.

Zdroj překladu
Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %