Channeling

Relaxace a přijímání

Relaxace a přijímání

Nastal ideální čas pro přijetí všeho, co je vám posíláno z vyšších sfér, dimenzí i ostatních částí galaxie. Na planetě Zemi už jste toho učinili dost. Dosti bylo činů i přivolané energie. Na to uvědomit si, co vlastně chcete, jste měli příležitostí více než dost. Kde ovšem máte rezervy je ona druhá část rovnice – tedy přijímání.

Důvod, proč jste si nedovolili přijímat je ten, že stále operujete v přesvědčení, že jste to vy, kdo musí vše uskutečnit. Vy, kdo musí vykonat veškerou práci – a sami. Tvrdou práci tak považujete za jediný způsob, jak za svou tvorbu získat ocenění a zajistit si zhmotnění vlastních přání. Vyzýváme vás, abyste zažili, jaké to je, manifestovat s lehkostí a grácií a získat tak vše, co si přejete. Nejen v tomto životě, ale i všech ostatních paralelních inkarnacích.

Je tu pro vás toho tolik a všechno je to vaše. Váhu mají jak přání jednotlivců sama o sobě, tak přání kolektivu. Když tedy zvážíte všechny své předchozí životy i životy všech lidí na Zemi jako celku, mluvíme tu o obrovském množství energie.

Jak často se ale jen tak posadíte nebo si pohodlně lehnete a umožníte si přijímat? Jak často relaxujete a otevíráte se hojnosti Zdroje a štědrosti ostatních lidí či bytostí z vyšších dimenzí, jejichž naplněním je vám pomáhat a podporovat vás?

Nic nám neudělá větší radost než vidět, jak někdo dokáže přijmout to, co mu posíláme. Když vás vidíme růst a naplňovat svůj potenciál, kouzlíte nám úsměv na tváři. Ona cesta tedy tkví v přijímání. A nejvíce mu jste otevřeni právě, když relaxujete.

Ne, tohle není žádný myšlenkový hlavolam. Mluvíme o vibraci. O přijetí všecho, oč jste žádali. Ba ještě více, než si vůbec dokážete představit. Nalaďte se tedy na stav bytí lehkosti a začněte přijímat vše, co vám náleží.

Zdroj překladu
Arcturian Council, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %