Channeling

Jaké budou zbývající měsíce roku 2019?

Jaké budou zbývající měsíce roku 2019?

Pro zbývající část roku 2019 je pro lidstvo zřejmý potenciál, kdy se bude nadále vyvíjet „mílovými kroky“. Tento trend získává na síle všude – zejména proto, že se vám daří se napojit na moudrost všech vašich předchozích životů.

Moudrost, jež jste získali za vaše všechny životy ve vesmíru, je vám čím dál více přístupná díky integraci, kterou v období vzestupu provádíte. Vaše intuice i impulsy jsou proto silnější. Stahujete si informace rychleji a i ve spánku jste vysoce produktivní.

Otevíráte se svým předchozím verzím, protože ty trpí a potřebují vaši podporu. Potřebují, abyste jim pomohli se znovu sjednotit a integrovat se. Uzdravit minulá traumata. Víme, že je to spousta práce a že jste i vy sami dost trpěli. Cítíte intenzivní emoce a ani nevíte proč nebo odkud přicházejí. Také jste zažili neuvěřitelné množství symptomů povznesení a vylepšení svých těl a čaker. Není se co divit, že je vaše trpělivost s tímto procesem často na hranici.

Ve finální fázi tohoto roku se však dočkáte odměny za svou tvrdou práci. Za všechno, co jste přežili jen tím, že jste stále na Zemi. Země však není nějakým místem, kde musíte něco dokazovat. Ani nějaký experiment, i když to tak často působí. Faktem je, že když v tomto životě pokročíte na další stupeň, se kterým jste do toho šli – tedy postavit se všem traumatům a zablokovaným negativním emocím, je čas, abyste také z té celé práce získali nějaké pozitivní výsledky.

Moudrost, kterou takto získáváte, posune lidstvo do další etapy. Většina z vás zažije své 5 dimenzionální zkušenosti a pocítí, že přichází velká změna. Ještě je ale potřeba trochu času, než to bude vše zřejmé. Přesto jste přesně tam, kde máte být. Nastává období, kdy lidstvo učiní velký krok kupředu.

Zdroj překladu
Arcturian Council channeled by Daniel Scranton, danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %