Channeling

Vaše myšlenky; jejich původ, význam a moc

Vaše myšlenky; jejich původ, význam a moc

Všimli jsme si, že často věnujete některým myšlenkám až příliš pozornosti a uvažujete nad nimi více, než je třeba. Vybíráte si z nich určité části a pak z nich vytváříte problém, o kterém si myslíte, že s vámi nějak souvisí – a že je na vás ho napravit.

Ve skutečnosti se ale nemusíte obávat či řešit vůbec nic – a zejména se strachovat o myšlenky, které se objeví ve vašem vědomí, i když máte pocit, jako by byly vaší součástí.

Vaše myšlenky nejsou ve skutečnosti vaše. Půjčujete si je a často vám slouží je navrátit zpět dříve než tak doopravdy učiníte. Nesmíte se bát toho, o čem přemýšlíte. Tím jen odevzdávate svou moc a to vám nepomáhá.

Mnoho z vás uvěřilo tomu, že myšlenky vychází z vás, ale vězte, že ty jen kolem vás poletují a vy se s nimi střetáváte. Pak je důležité se rozhodnout, zda-li chcete pokračovat být v přítommnosti oné myšlenky nebo jestli se chcete posunout dále.

Myšlenky se podobně jako emoce mohou pohybovat přímo skrze vás, pokud jim to dovolíte. Jakmile jim ale jednou umožníte, aby vás definovaly, nabydete pocitu, že je vaší zodpovědností s nimi něco udělat. Jste energií, která vibruje a když vibrujete v souladu s jinými energiemi, začnete si jich být vědomi.

Pokud se vám dané energie nelíbí, je vhodné změnit svou vibraci. Běžte do nitra toho, co ony myšlenky způsobuje, ale nechte je být. Nechte ony myšlenky existovat pro ty, kteří s nimi chtějí harmonizovat.

Jakmile porozumíte důležitosti vibrace, pochopíte také, že myšlenky jsou pouze symboly. Nemají nad vámi zcela žádnou moc, pokud jim ji sami nedáte. My víme, kdo ve skutečnosti jste – čirá, nepodmíněná láska. A tak na vás budeme vždy hledět.

Zdroj překladu
The 9th Dimensional Arcturian Council, danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %