Channeling

Příčina problémů v životě číslo 1

Příčina problémů v životě číslo 1

Největším „nepřítelem“ člověka je rezistence neboli odpor k něčemu. Je to pokus bojovat s přirozeným vývojem věcí. Popřít to, kam se vás vaše duše snaží zavést. Dáváte tím přednost sevření se před rozvojem a expanzí.

Co s tím tedy lze udělat? První věc, kterou je nutno si přiznat, je fakt, že jste v rezistenci. Pokaždé, když se necítíte dobře, máte strach, o něčem pochybujete či se snažíte usilovně kontrolovat, jak něco dopadně – jste v rezistenci. První krokem je tedy být si tědy vědom(a) toho, jak se cítím.

Jakmile tak učiníte, existuje několik způsobů, jak z toho vybruslit. Nejefektivnějším nástrojem pro to je kompletní odevzdání se. Tím znovu nastartujete pohyb energií. V tomto případě může být cenným nástrojem meditace, která vám pomůže se dostat do souladu s vaší důvěrou i harmonií akceptace.

Můžete se také ptát svých průvodců a pomocníků, aby vám ukázali cestu. I to je skvělá metoda, jak se opět sladit. Dalším efektivním způsobem je, předat své strachy a obavy Zdroji, použít afirmace jako „Vesmír mne vede“. Indikuje to totiž váš záměr posunout se za hranici obav. Navíc tím využijete pomoc, která je vám vždy k dispozici. Také oceňování představuje vynikající nástroj. Když totiž něco oceňujete, nemůžete být zároveň v rezistenci.

Do budoucna vám bude důležitá role akceptace při práci s novými energiemi čím dál jasnější. Budete si vědomi, že existuje několik způsobů, jak se posunout z odporu k akceptaci. To vám pomůže se navigovat a spoluvytvářet váš život s takovou mistrovskou grácií a lehkostí, jakou jste doposud nezažili. Vyzýváme vás k tomu, abyste s tím experimentovali a nalezli si metodu či způsob, který je pro vás nejvhodnější a přináší vám potřebnou úlevu. Takový, který nejraději použijete a bude vám připadat zcela přirozené jej použít v případě potřeby.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, www.trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %