Channeling

Opakované vytváření minulosti

Když jste skutečně schopní propustit věci z vaší minulosti, vytváříte tak prostor pro něco nového, lepšího. Propouštění často znamená redefinovat to, co se stalo. Vidět věci v novém světle, vám pomůže se vzdát toho, na čem tolik lpíte.

Možná nechcete opustit myšlenku na to, že jste se v minulosti stali obětí nebo, že jste někomu ublížili. Tak či tak, když jste schopní tyto události vidět jako spolu-tvoření, uvnitř se posunete a tento posun umožní prostor pro něco jiného, něco výrazně odlišného. Nejste tu proto, abyste vytvářeli ty samé věci a zkušenosti pořád dokola. To se ale děje, pokud se nevzdáte toho, co bylo – vaší minulosti.

Vy jste tím člověkem, který dokáže vnést více světla na to, co se vlastně stalo. Tím se světlu více otevíráte a můžete též získat více energie z vyšších sfér. Když se ale minulosti nechcete vzdát, můžeme vás dnem i nocí bombardovat energií a vy nebudete schopní jí přijmout – od nás ani od nikoho jiného. Udržujete se tak v nízkých frekvencích.

Přejeme si, abyste rozpoznali, že jste události ve vaší minulosti vytvořili za účelem růstu – aby vám nějak posloužily.

Dokud to tak ale nebudete vnímat, jejich benefit vám zůstane utajen a odepřen. Nemůžete získat užitek z toho, co jste vytvořili, dokud nepřijmete fakt, že je to vaším dílem, a že jste to stvořili z velmi specifického důvodu. Tím důvodem je to, že z každé zkušenosti vždy něco získáváme – rosteme.

Možná je načase propustit trauma z minulého života, které je v mnoha ohledech podobné tomu, co jste zažili v minulosti v tomto životě. Možná jste chtěli plně porozumět tomu, co je to skutečně odpustit. Možná jste vytvořili minulé zážitky proto, aby vás katapultovaly do zcela jiné reality.

Rozhodněte se, že všechny ty zkušenosti, které jste měly, vám posloužily – a když tak učiníte, změníte svou energii a vytvoříte něco úplně nového. Začnete tvořit vědomě a se záměrem něco, kde bude jednoduše zřejmé, co získáváte již při oné zkušenosti.

Zdroj: Arcturian Council channeled by Daniel Scranton

Podpořit bennu.cz

0 %