ChannelingManifestace

Jak manifestovat velké změny

Spiderman - Jak manifestovat velké změny

Pozorujeme ty z vás, kteří hledají způsob, jak ve vašem životě učinit velké změny. Rádi bychom vás podpořili, abyste nadále prozkoumávali to, co vás zajímá a naciťovali se na to (onu vibraci, kterou máte vždy uvnitř sebe na dosah).

Jsme si vědomi toho, že ti, co čtou tyto řádky, rozumí tomu, že si tvoří svou vlastní realitu. Převážná většina z vás tak ale činí skrze svou mysl a činy, přičemž doufáte, že právě to vás dovede k oněm velkým vysněným změnám.

Nehodláme vás však od vašich činů odrazovat. Naopak vás chceme podpořit v tom, abyste jednali z místa inspirace a dělali jen to, co vám přirozeně přináší radost – místo využívání akce jako prostředku k cíli. Chceme, abyste objevili, že vše, co hledáte, má určitou vibraci. A když konáte z místa nižší nebo odlišné vibrace, než kterou chcete vytvořit, svoje žádané stvoření nezažijete. Místo toho budete zažívat něco, co je pocitově velice podobné oné vibraci, s kterou jste svoje činy realizovali.

Jak tedy postupovat při vytváření svojí reality?

Pokud k tomu přistoupíte tak, že jste si vědomi své schopnosti změnit svou vibraci v každý moment, nacítit se na energií svého stvoření právě zde, pak můžete jít kamkoli a prostě se bavit. Onu vibraci nemusíte držet do nekonečna. Buďte hraví. Opusťte myšlenku, že onu věc či událost musíte zhmotnit a bežte se pobavit.

Dělejte věci, které vás nejvíce naplňují. Nalaďte se na vysokou vibraci prostě jen proto, že jste se rozhodli cítit dobře spíše než se strachovat, jestli se vaše přání někdy zrealizuje. Často také spekulujete a přemýšlíte, jak se ony věci stanou. To vám ale v manifestaci vašich přání nepomůže.

Poohlédněte se kolem sebe právě v tento moment, co ze svých možností, které vidíte, můžete dělat. Tím zapomenete na svá vytoužená přání a umožníte jim přijít. Je to také způsob, jak si užívat realitu v přítomnosti. Navíc nikdy nebudete jinde než v přítomnosti – takže si ji klidně můžete začít užívat.

Zdroj překladu
Arcturian Council channeled by Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %