Bashar českyChanneling

Bashar: Ve skutečnosti již máte vše, po čem toužíte

Bashar

Všechny možné verze reality již existují zároveň a jsou skutečné. I vy v sobě už obsahujete VŠE. Máte tedy k dispozici cokoli, po čem toužíte nebo byste toužit mohli. Už je to ve vás. Byli jste obdařeni vším, co byste si mohli přát. „Jen“ to zatím pro vás nemusí být viditelné (respektive reálné).

Stvoření existuje v přítomném okamžiku mimo čas v jeden nekonečný moment – TEĎ. Pokud tedy věříte, že jednoho krásného dne „něco“ získáte, věřte, že to již máte. Vše totiž existuje NYNÍ ve stavu vidtelnosti či neviditelnosti.

Záleží na vaší frekvenci (vibraci), která je závislá na vašich přesvědčeních o tom, co je reálné.

Není třeba, abyste se modlili nebo si přáli něco získat. Je to přímo před vámi. Ve skutečnosti si přejete, abyste byli schopni vidět, že je to již ve vaší realitě. Když totiž dokážete vidět, že to již máte, pak se vaše vibrace sladí s vibrací vašeho přání. Jakmile se tak stane, není jiná možnost, než, že se vaše přání zhmotní.

Vše je energie. Takto funguje fyzika v tomto vesmíru – vašemu přání musí být učiněno za dost. Nalaďte se na frekvenci vašeho přání (pozn. redakce: pocit, jako by to bylo již vaše) a uvidíte, že to „zde“ vždy existovalo. Pouze to čekalo na vás, až si toho všimnete a začnete si to užívat.

1. díl ze seriálu: Ústřední koncepty Bashara

Zdroj překladu
Bashar, iasos.com/metaphys/bashar/

Podpořit bennu.cz

0 %