Channeling

Co dělat, když se nemůžete hnout z místa?

Co dělat, když se nemůžete hnout z místa?

Dnes bychom se rádi soustředili na téma odporu či rezistence. Čím lépe víte, co chcete a znáte vaše touhy, tím více cítíte vášeň, inspiraci, ale i strach a pochyby.

Některým z vás se daří koncentrovat na onu inspiraci a kreativitu namísto pochyb a strachu – a to je nesmírně efektivní. Pokud se ale někdy cítíte zaseknutí na místě a nejste si jisti, kterým směrem se vydat, je tato zpráva určena právě vám.

Často opakujeme, že to, na co se soustředíte, tomu dáváte sílu. Nehledě na to, zda-li se jedná o problém nebo jeho řešení, výzvu či inspiraci. Váš fokus určuje vibraci, kterou ze sebe vyzařujete. Přesto většina lidí umožňuje, aby jejich myšlenky a emoce přes den byly spíše reaktivního charakteru než záměrné. Způsob, kterým snadno rozpoznáte to, co do Vesmíru vyzařujete, je určován pocity a emocemi, které máte v přítomný okamžik.

Řekněme, že máte již delší dobu nějaký určitý cíl, ale nejste si jisti, jak ho dosáhnout. S tím bychom vám rádi pomohli. Vše ve vaší realitě se manifestuje stejným způsobem, nehledě na to, jestli to označíte za dobré nebo špatné. Jinými slovy, vše se manifestuje jako výsledek vaší dominantní vibrace.

Když se porozhlédnete kolem sebe, židle, na které sedíte, stůl, na kterém píšete nebo ze kterého jíte, strom tam venku, vše je jednoduše vibrací. Jako lidé jste se stali výjimečnými v překládání vibrace do fyzična; díky zraku, sluchu, čichu nebo chuťi. Váš svět se zdá být fyzický – a jako důsledek toho jste došli k závěru, že to, co vnímají vaše smysly, je „reálnější“, než-li vaše myšlenky, koncepty a představivost. Ovšem to jsou také vibrační reality.

Důvod, proč jste schopni překládat to, co máte před sebou v rámci fyzického světa je ten, že s tím vibračně souzníte – jste na stejné frekvenci. Ale vše, co ve své realitě máte, bylo jednou myšlenkou, konceptem nebo dílem vaší představivosti, než se to stalo přeložitelné vašimi smysly.

Toto všechno nevysvětlujeme proto, abychom vás přesvědčili o spokojenosti s nefyzickou realitou. Víme, že tu fyzickou obýváte pouze dočasně, a že si opravdu přejete zhmotnění vašich snů, i my si to přejeme. Tento koncept sdílíme proto, abyste pochopili jejich reálnost vašich snů, které máte ve své mysli. Nejsou někde světelné roky daleko v jiné galaxii, není to ani bláznivá představa. Existují tady a teď. Vy máte ovšem přístup pouze k tomu, s čím vibrujete v souladu.

Tyto sny jsou stejně tak reálné, jako to, co vidíte před sebou. Jen jste se doposud s touto vibrací nesladili. Ale až se vám to podaří, bude to úžasné. Je to tak skvělý pocit, si něco přát a pak se s tím vibračně sladit, aby se to mohlo zhmotnit ve vaší realitě, že ano?

Tuto zprávu jsme nazvali, „Co dělat, když se nemůžete hnout z místa? Je potřeba „zapracovat“ na vibraci, nikoli na fyzickém tvoření“. Nyní, když jsme trochu probrali vibrační podstatu reality, můžeme s vámi sdílet naší perspektivu týkající se osvobození z místa, kde se cítíte „zaseknutí“. Tedy, jak se posunout směrem k manifestaci vašeho snu.

Když se nemůžete hnout z místa, je třeba zapracovat na vibraci – ne se snažit a dělat ve fyzickém smyslu slova.

Když nevíte, jaké další rozhodnutí učinit nebo se cítíte zahlceni věcmi, které „byste měli udělat“, doporučujeme si poodstoupit a „odejít“. Důvod k tomu je nejen jednoduchý, ale i nesmírně efektivní. Všechny vaše myšlenky se soustředí totiž kolem toho, „co byste měli dělat“, ale veškerá vaše práce se přitom realizuje skrze synchronizaci vaší vibrace s tím, čeho chcete dosáhnout.

Dovolte nám vám vysvětlit jeden neuvěřitelně účinný nástroj, který vám pomůže se posunout směrek vašim snům, ať už jsou jakékoliv.

Když odejdete z „problému“ a nasměrujete svou pozornost na něco, co funguje nebo, čeho si vážíte či něco, co shledáváte klidným, je to velice efektivní. Pomáhá vám to umožnit, aby skrze vás zase volně proudila energie. Nezáleží na tom, co využijete jako svou „výmluvu“ k tomu se cítit dobře. Jediné, na čem záleží, je, že naleznete něco, co vám činí v onen přítomný okamžik radost. Když tak učiníte, doslova instantně změníte svou vibraci z té, jež byla zaměřena na pocit „uvíznutí“ na takovou, která je v souladu s mírem, klidem, radostí, kreativitou či optimismem.

Když tedy nasměrujete svou pozornost jinam a tím také změníte svou vibraci, umožníte průchod novým informacím, nápadům a inspiraci. Stane se tak prostě proto, že jste s tím dostali do vibračního souladu.

Nepotřebuje se neustále soustředit na svůj sen nebo na řešení vašich problémů, abyste umožnili inspiraci nenuceně proudit směrem k vám. Stačí, když ve své realitě naleznete cokoli, co vám pomůže se cítit jinak. Něco, co vám doslova pomůže se naladit na tuto novou frekvenci, novou rádiovou stanici, jež umožní informacím, které byly doposud zablokovány, volný průchod.

Doufáme, že vám to nějak pomohlo, a že jsme vám posloužili.

Zdroj překladu
Angelic Guides, www.angelic-guides.com/2017/02/21/feel-stuck-work-vibrational-not-physical/

Podpořit bennu.cz

0 %