Channeling

Přestaňte plánovat a uvidíte, co se stane…

Přestaňte plánovat (kalendář)

Většina z vás má čas od času potřebu něco plánovat. Dává vám to určitý pocit stability, protože věříte, že plánování zajistí, abyste v budoucnosti zažili přesně to, co si přejete.

My vám však doporučujeme, abyste od většiny svých plánů upustili. Místo toho se otevřeli novým možnostem a zážitkům, které se mohou stát skutečností právě v okamžik, kdy jste to neplánovali. Nebo nikdy ani nebyly součástí vašich plánů.

Máte schopnost si manifestovat mnohem více, než si vaše mysl dokáže vůbec představit. Když upustíte od potřeby vědět kdy, kde, s kým nebo jak se něco stane, otevřete se tak vícero možnostem. Navíc se dostanete do souladu právě s těmi, které si přejete zažít. Vaše schopnost nacítit se na konkrétní zkušenost, jež chcete prožít, je mnohonásobně efektivnější než vaše schopnost plánovat.

Říkáme vám to proto, že naprostá většina z vás žije pouze zlomek toho, co má skutečně k dispozici. Je to proto, že když něco plánujete, je to z místa nejistoty, že se tak nestane přirozenou cestou.

Energie, ze které tvoříte, je přesně taková, kterou obdržíte zpět.

Pokud si tedy něco naplánujete, je tím motivem (a energií za tím) často strach, úzkost či nadšení nebo radost. To víte ale jen vy – to vy cítíte svoje pocity.

Vyzýváme vás, abyste se naladili na radost, nadšení a očekávání toho, co si přejete zažít a upustili od struktur, které máte v úmyslu iniciovat, abyste zajistili, že se něco stane. Umožněte si zažít spontaneitu.

Neočekávané zážitky jsou často těmi nejlepšími, jaké můžete zažít.

My vás ve vašich volbách podporujeme, i energeticky. Víme, kolik toho na vás v životě čeká, pokud dokážete upustit od potřeby vědět, kdy se něco stane. To je jeden z důvodů, proč vám navrhujeme, abyste přestali plánovat. Plány vás totiž udržují v mentalitě lineárního času a zamezují, abyste prožili ty nejúžasnější žážitky v přítomnosti, které jsou vám k dispozici.

Zdroj překladu
The Creators, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %