Channeling

Posuňte se za hranice myšlenek

Posuňte se za hranice myšlenek

Když se vám podaří uskutečnit váš perfektně připravený plán, cítíte často pocit naplnění, úspěch. Pokud ovšem věci nejdou podle plánu, značí to z naší perspektivy ještě více příležitostí, kterých lze využít.

Jste totiž schopni vidět jen určité procento toho, co je vám doopravdy k dispozici. Vaše mysl není uzpůsobená tak, aby předpověděla všechny potencionální možnosti, které umožní ještě lepší výsledek, než bylo původně zamýšleno.

Plánování vás může omezovat – a my chceme, abyste se rozvíjeli. Rozvoj a expanze následuje, pokud zahodíte všechny svoje plány a začnete být otevření. Začnete přijímat magické a záhadné divy, které pro vás má Vesmír nachystané. Tím, že upustíte od kontroly a vašich plánů, nevzdáváte se svého statusu vědomého tvůrce. Znamená to pouze, že vytváříte více, než si dokážete představit.

Když tvoříte za pomoci energie a vibrace, neexistuje žádný limit pro to, čeho můžete dosáhnout. Ani pro to, co můžete vidět nebo cítit. Vyzýváme vás tedy, abyste začali hrát hru, která je větší než kdykoliv předtím.

Hrajte se všemi kartami z balíčku, ne jen s těmi, které vidíte před vámi na stole.

Nemusíte být schopni si představit ten nejlepší scénář toho, jak se věci stanou, abyste jej zažili.

V minulosti jste se nejprve naučili o síle myšlenek. A v této době jste si mysleli, že myšlenky jsou odpovědí na vše. Věřili jste, že není nad myšlenky. Jenomže ty vás mohou dovést pouze na určitou hranici, ne dále. Dokázali jste si, že můžete tvořit i s velmi limitovaným počtem myšlenek, ke kterému máte přístup, ale chcete více. A my vám slibujeme, že to „více“ je vám dostupnější, když jsou vaše přání silnější.

Vyžaduje to jediné. Opustit staré způsoby a přijmout nové. Osvojit si energie, které právě proudí na Zemi. Uvítat vaše nové schopnosti pro práci s nimi. Takovou schopnost tvořit, která tu ještě nikdy nebyla. Otevřít svou náruč Vesmíru, který pro vás skýtá dosud nepředstavitelné.

Zdroj: Arcturian Council

Podpořit bennu.cz

0 %