ChannelingOtázky a odpovědi

Co vás v životě blokuje?

Co vás v životě blokuje?

Podívejte se důkladně na příběh o svém životě nebo o sobě samých, ke kterému se opakovaně vracíte. Může to být důvodem vašeho bloku. Co kdyby ten příběh neexistoval? Co byste dělali? Jak by se váš život lišil? Jak byste se cítili?

Chceme, abyste pochopili, že pokud existuje problém, pak také existuje potenciál řešení a tvorba za jeho hranicemi. Zkuste se nacítit na to, jaký by mohl být váš život, kdyby tento problém neexistoval. Existuje totiž časová linie, která tuto realitu obsahuje.

Přestaňte soustředit svou energii na to, s čím jste zápolili tak dlouhou dobu. Jak velká je ta energie, kterou jste naakumulovali věnováním pozornosti tomu, co je nechtěné? Co kdybyste všechnu tu energii přivolali zpět a nasměrovali ji kreativně? Jak velké momentum byste získali?

Co když víra v to, že jste nějak blokováni, je oním blokem? Kdybyste byli v bludišti a narazili na slepou uličku, určitě byste se nesnažili snažit se probít skrze místo, které nikam nevede. Prostě byste změnili svůj fokus a směr.

Nemusíte znát všechny potřebné kroky. Stačí vykročit novým směrem, pokud ten současný pro vás nefunguje. Takový krok je velice mocný a dočkáte se velmi rychlé reakce. Každá velká změna takhle funguje – když učiníte svou nejlepší volbu směrem kupředu, jeden krok za druhým.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %