Channeling

Jak si do svého života přitáhnout hojnost

Jak si do svého života přitáhnout hojnost

Hojnost může přicházet v různých formách, ale my se primárně budeme soustředit na tu finanční, protože ta je nejčastějším tématem, na které se nás ptáte. Dovolte nám tedy začít.

Často říkáme, že si v životě neustále zhmotňujete hojnost, jen se vám nemusí líbit, o jakou hojnost se jedná. Nezapomínejte, že můžete mít spoustu problémů, nedostatku i výzev, stejně tak můžete být bohatí, plní radosti, lásky či získat dobrá přátelství. Proto tvrdíme, že hojnost jako takovou máte vždy k dispozici.

Jak tedy lze vědomě soustředit svou pozornost na to, co si skutečně přejete?

Ti, kteří již tuto zprávu čtou, jsou si nějakým způsobem vědomi, že si tvoří svou vlastní realitu. Proč je tedy v životě některých z vás ještě stále nedostatek, nemoc, utrpení nebo zlomené srdce? Na to bychom odpověděli, že je to pro to, že i přesto, že jste si vědomi sebe jako tvůrce své reality, stále se převážně zaměřujete na to, co NEMÁTE. když se soustředíte na nedostatek a přitom toužíte po hojnosti, ve skutečnosti přitahujete pouze právě nedostatek.

Vesmír totiž nereaguje na vaše přání, sny či touhy, stejně jako zrcadlo vám neukáže váš vysněný obraz.

Zrcadlo totiž reflektuje pouze to, co je právě NYNÍ. S Vesmírem je to totožné, reaguje čistě na váš fokus, který diktuje vaší vibraci.

Když se tedy naladíte na nějaký dobrý pocit, jako je třeba radost, optimismus, uspokojení nebo láska, Vesmír vám poskytne další příležitosti, okolnosti a zážitky, kdy se tak budete cítit – odpoví tak zcela přesně na to, co vyzařujete. Na tom, proč se cítíte dobře, vůbec nezáleží. Jediné, na čem záleží, je, že se tak cítíte.

Najděte si jakýkoliv důvod či „výmluvu“, proč se cítit dobře.

Často používáme analogii vaší televize, protože je to pro vás snadno pochopitelné – nejste totiž vázáni zůstat na jednom kanále, obzvláště na tom, který se vám nelíbí. Navíc o existenci dalších kanálů vůbec nepochybujete, a to i když se na ně právě nedíváte. Víte, že jakmile vezmete do ruky ovladač a přepnete na jiný kanál, změní se i to, co budete prožívat. Stejně tak je to s vašimi myšlenkami. Nejste nuceni zůstat s určitým typem myšlenek déle, než si sami přejete. Jste si vědomi toho, že si vždy můžete zvolit myšlenky nové, a když tak učiníte, přirozenou cestou se změní i váš „kanál“, vaše vibrace.

Schopnost si do života přitáhnout hojnost vás nikdy neopustila, jen byla prostě zablokovaná tím, že jste se soustředili na její opak – nedostatek. Nepopíráme to, že je vaše realita podmanivá a že je často těžké odvrátit pozornost od největších problémů vašeho života. Pokud ale chcete vytvořit něco nového, musíte se naučit vědomě směrovat svou pozornost na to, co CHCETE. Učinit tak vědomé rozhodnutí se cítit jinak.

Jakmile tak učiníte, a to bez ohledu na vaše aktuální okolnosti, které se před vámi manifestují, teprve pak se stanete vědomými tvůrci své reality.

Přišli jste sem do fyzické reality za účelem zhmotnit si všechny svoje sny.

Nepřišli jste sem zápasit nebo beznadějně dychtit po něčem, čeho nelze dosáhnout. Pokud něco chcete, je to vaše. Ovšem vaše myšlenky, vibrace a emoce se musí sladit s tím, co si přejete, abyste to mohli přijmout.

Často se nás ptáte: „Jaká moje přesvědčení mi blokují hojnost?“ Naše odpověď je vždy stejná. Je to váš neustálý fokus a vědomí nedostatku, tedy toho, co nemáte, jež blokuje vaše bohatství. Popravdě vám ani neslouží se ve svých limitujících přesvědčeních nějak babrat, zkoumat, která, že to jsou a to ani když je to za účelem jejich opuštění. Jako všechno v tomto Vesmíru – i hojnost reaguje na univerzální zákon expanze.

To, na co se soustředíte, roste.

Když se tedy rozhodnete prozkoumat nějaký problém, frustrace narůstá a to jen posílí vaše přesvědčení. Nemůžete totiž odstranit přesvědčení tím, že se na něj budete soustředit. Můžete jej připravit o jeho zdroj energie tím, že mu nebudete věnovat pozornost. Svou pozornost pak začněte věnovat tomu, co jde dobře, co oceňujete, co vám dělá radost a přináší vám v životě mír a klid. Odstraníte tím sílu negativního zaměření, která fungovala jako momentum.

Nabízíme vám jednoduchou analogii. Představte si, že vejdete do místnosti, kde na stropě umístěný větrák jede naplno a vy byste jej vypnuli. Přestal by běžet? Samozřejmě, protože jste mu odebrali jeho zdroj energie poskytující momentum. Ale takový větrák by se nezastavil hned, postupně by zpomaloval, až by úplně přestal rotovat. Podobné je to i s vašimi myšlenkami. Jen proto, že se přestanete soustředit na negativní zkušenosti ve vašem životě neznamená, že se vaše realita mrknutím oka promění. Ono momentum vyžaduje trochu setrvačnosti, než ustane. Tento příklad používáme proto, abychom vám ukázali, že jen proto, že v životě máte stále ještě nějaký nedostatek – a může to ještě nějakou dobu trvat, neznamená to, že děláte něco špatně.

Každý z vás je božským tvůrcem, který si zaslouží a je schopný si pro sebe vytvořit hojnost v jakékoliv podobě. Jste určeni k tomu být bohatí s ohledem na lásku, energii, zdraví, peníze, mír i radost.

Vesmír je nekonečná hojnost, která chce být naplněna tím, že poslouží. Dovolte svému srdci se otevřít všem možnostem a formám bohatství. Ať už je to třeba dárek, nápad nebo potkáte zajímavého člověka. Nebo může přijít i ve formě obchodu, směny – musíte se ovšem naladit na onen „kanál“ hojnosti, abyste vyslyšeli zprávy Vesmíru.

Doufáme, že jsme vám tímto nějak posloužili.

Zdroj překladu
Angelic Guides, www.angelic-guides.com/2017/01/13/how-to-manifest-abundance/

Podpořit bennu.cz

0 %