Abraham Hicks českySeberozvojVidea

Abraham Hicks – Nechte to být… nesnažte se to napravit

Host: Zdravím. Jsem tak rád, že tu jsem. Mám tolik otázek… kdykoliv slyším odpověď, pak mě napadne: A co tohle?

Abraham: Máme jednu odpověď: Běžte do vortexu, běžte do vortexu. Sotva za to stálo dát 195 dolarů, že?

Host: To je velmi zábavné… Mezi touto příležitostí s vámi mluvit a poslední příležitostí, kterou jsem měl v září roku 2009, se mi podařilo… je jedno, jak… aktivovat vibraci něčeho, co jsem vážně nechtěl. Bylo to obrovské. Říkal jsem si: „Je tohle chvíle, kdy mám strčit hlavu do písku?“ Mám pocit, že to by byl dobrý nápad. Jezdil jsem do práce a říkal: „Hele, další důkaz.“

Bylo to obtížné a vysílal jsem vesmíru silné žádosti a připomínal jsem si: „Vše je v pořádku. Vím, že vesmír ví, co chci. Vymyslel to mnohem lépe než já.“ Najednou vše začalo být hezké… neviděl jsem ten obrovský kontrast. Pak se vrátil, a poté se vytratil…. Dělal jsem nějakou vibrační práci… nebo hru, zvýšil jsem si vibraci, a pak ji ustálil, pak si ji snížil, a nedařilo se mi se ze zoufalosti a bezmoci se dostat přes frustraci. Zůstal jsem v těch nízkých myšlenkách. Nedařilo se mi získat přístup k dalším jiným myšlenkám. Vím, že je to vše o frekvenci… Někdy vidím obrovské výsledky a zjistím, že kontrast je pryč. Další den zas může být zpátky…

Abraham: Zde je jedna věc. Přijměme, že vy a všichni ostatní skrze životní zkušenosti jste ledabyle vibroval všude možně. Máte mnoho bodů přitažlivosti, které vás těší, a mnoho těch, které vás netěší, ale nemáte skutečnou disciplínu v tom, jak nabízíte vibraci, protože jste o tom nevěděl, a neuvědomil jste si, co vám emoce říkají. A nejste si vědom této stálé zdrojové energie, se kterou se můžete přesně porovnávat. Porovnáváte to, jak ten a ten reaguje, a všichni jsou nestálí a chtějí jiné věci, a jsou sobecky motivovaní.

Jste v pořádném zmatku, jak se snažíte potěšit tohoto a tohoto člověka. Nyní si jste ale vědom této vibrace, tohoto zdroje uvnitř sebe, a nyní si uvědomujete, jestli jste v souladu nebo ne, a v tomto novém uvědomění zjišťujete, že máte hodně aktivovaných vibrací, které nerezonují s tím, kým skutečně jste. I když soulad nenalézáte pokaždé, tak vědomě… líbí se nám, co jsme od vás slyšeli… rozpoznáváte, že víte, kdy jste v souladu, a kdy nejste. Cítíte frustraci, kterou nejste schopen lépe kontrolovat, ale první, a nejdůležitější krok, ve vás už probíhá. Cítíte rozdíl. Víte, kdy jste v souladu, a kdy nejste. Důvod, proč dnešní seminář řídíme tak, jak ho řídíme, je ten, že nejste jediný, kdo se takto cítí.

Chceme vám pomoct se přesunout do tohoto uvědomění, že jakmile si budete vědom tohoto vortexu, a jakmile budete vědomě rozpoznávat, jak blízko jste k němu… nebojujte s myšlenkami, které vás drží mimo vortex, nebojujte se životními zkušenostmi, které vám nedávají vše, co chcete. Tohle je doba na to se uvolnit a odpoutat se, protože odpovědí jsou vaše vědomosti o tom, co skutečně ve vortexu probíhá, a vaše ochota uvolnit jakékoliv příšerně pociťující myšlenky. Většina lidí si myslí, že odpovědí je tu negativní situaci vyřešit. Vyřešit ten negativní problém. Přeměnit tu negativní myšlenku na pozitivní. To si myslí většina lidí.

Ale my chceme důrazně, až se nám to chce zakřičet, prohlásit, že to nefunguje. Čím více se snažíte, tím je to kontraproduktivnější. Proto se to stále horší a je to větší a větší, dokud nemáte pocit, že je to všude. Odpovědí je odpoutat se a důvěřovat procesu, důvěřovat vortexu. Důvěřujte svému blahobytu, důvěřujte tomu, co jste si do vortexu dal, důvěřujte dobru toho, kým jste. Dělejte cokoliv, co můžete, abyste tu negativní myšlenku z mysli dostal pryč. Rozptylte se, rozptylte se. Pak sledujte, jak moc vortexu vám názorně ukáže… a rychle… novou lehkost, kterou jste našel. Slibujeme vám, že vám ji ukáže.

Není možné, abyste s takovou intenzitou, kterou ve vás cítíme, do svého vortexu nedal mocné věci… společně s vaším chápáním, že emoce vám dávají vědět, kdy jste mimo vortex – tohle si poslechněte… když se tak cítíte, nesnažte se to napravit. To není čas na to to napravit. To je poslední čas na to to napravit. Je to nejhorší čas na to, to napravit. Když se tak cítíte, nesnažte se to napravit. To je čas na to říct: Nebudu to napravovat. Tohle není čas, tohle není vhodný čas. Půjdu do vortexu, a pak… Půjdu do vortexu, a pak… Pokud nebudete vědět, jak se dostat do vortexu, tak řekněte: Dostanu se do vortexu, jak se do něj dostanu.

Je to ten pocit “vzdávám se”, který chceme, abyste nabídl. Už žádný boj a námaha. Protože zaprvé: Nemusím se namáhat, abych uspěl. Nemohu se namáhat a uspět. Nemusím se snažit, abych něčeho dosáhl. Už jsem to dosáhl. Moje práce je u konce. Teď je načase, abych sklidil její plody. Uvolním se. Nechám vesmír, aby mi ukázal, aby mi prokázal, jak dobrý jsem.

Host: Ano!

Mám ještě dvě rychlé otázky.

Abraham: Dáme si přestávku. Jak se vrátíme, možná vás vyvoláme znovu.

Host: Děkuji.

Zdroj: http://abraham-hicks.cz/

Podpořit bennu.cz

0 %