Channeling

Ocyphius – Deprese, část I.

Deprese

Dnes bychom rádi promluvili na téma deprese. Co je deprese? Deprese je nedostatek. Tečka.

Nemůžete být v depresi, pokud nemáte pocit, že vám něco chybí. Něco, co by dle vaší mysli výrazně změnilo váš život, když byste to měli. Zažíváte vnitřní konflikt v čase, jste v depresi a vaše vlastní mysl vám napovídá, že tak jak věci nyní jsou, není dobré. A tak tu sedíte, bojujete sami se sebou a snažíte se přijít na něco, co by vás z toho dostalo. Řekněme do stavu radosti. Vaše představa o radosti je ale zkreslená, není to ona pravá radost, ale jen něco, v co doufáte, že by vás dostalo z postele.

Přesto každý krok má smysl – cokoliv vám pomůže na vaší emoční škále. Nezáleží na tom, jestli ideu radosti vidíte v něčem materiálním či v něčem motivovaném egem. Pokud onen motiv soudíte, často se uchylujete k závěru, že je to něco mimo rovnováhu. To ovšem nejde, je to váš vesmír a ten je bez hranic.

Sama idea deprese nestačí na porozumění toho, čím deprese je. Následujte svou zkušenost, ať už jdete za čímkoliv. Teorie stojí za bačkoru, není skutečná a neobsahuje v sobě ukrytou moudrost. Abyste se rozpomněli na frekvenci vlastní existence, nemůžete jen teoretizovat. Pak zůstanete jen u toho, v lineárním čase – a čas znamená konflikt.

Samotná deprese není nijak komplikovaná, pouze lidská mysl ji vidí jako komplexní, a tak si vytváří mnoho různých cest a konkstruktů, jak se z deprese dostat. Přesto nezáleží na tom, za jak dlouho a jakým způsobem toho docílíte. Důležité je, že tak činíte.

Nedělejte si duchovní osvícení a evoluci komplikovanější, je to ve skutečnosti ohromná zábava, i když vám to tak nemusí připadat. Právě proto se sem na Zemi rádi vracíte! Toto všechno je pouze vaše vnímání, které je ale samo o sobě perfektní – protože je vaše.

Když se tedy rozhodnete vše vidět jako složité a lidstvo jako problém, vaše zkušenost to bude reflektovat jako dokonalé zrcadlo. Být obětí je volba, ať už tomu věříte nebo ne. Pokud tomu věříte, není na tom nic špatného, akceptujte to – je to příležitost pro váš rozvoj.

Příčina a následek je nesmysl. Zažíváte realitu pouze z jednoho velice limitovaného úhlu pohledu – tedy oběti. Vězte, že vašich „Já“ existují tisíce, ale vy se stále držíté pouze té jedné ideje. Tyto „Já“ existují právě v tento moment, a kdybybyste byli schopni v tuto sekundu vidět jejich perspektivu, pochopili byste, že máte i jinou možnost.

Můžete se přesunout do jiného pravděpodobného „Já“, a vězte, že to umíte. Pak se podíváte na svou předchozí perspektivu a řeknete – „čeho se bojíš“? Pojď jsem, já jsem tady. Já jsem tady. Já tady…To zvládneme. Vy se ale limitujete na minimalistickou ideu, která má pocit, že se z toho nikdy nedostane. Tato zkušenost je pro vás ale příležitost tuto iluzi opustit. Onu vibraci, která vás takto omezuje. Dokážete se z ní ale probudit jedna dvě. Ze světa frustrace, deprese, agónie a úzkosti. Všechny ty věci, které vás nutí běžet směrem k vaší skříňce s léky, kterou prosíte, aby vám pomohla. Přitom vy jste jediné v té pozici, kdo vám může pomoci. Jste bůh, nesmrtelné Já, které dokáže cokoli. Ale jak? Tím, že si zvolí!

Vyberte si něco jiného! Zvolte si nahlížet na věci s nadhledem, nikoli jako oběť.

Většina z vás nyní pociťuje, že neví, kudy se vydat. Ptáte se sami sebe, proč jste se doposud neposunuli, nestali osvícenými. Co dál, nerozumíte tomu. Věci (zrcadlené okolím) mi nevycházejí.

To je samo o sobě vibrací, která vám ukazuje, že očekáváte od zrcadla, že vše vycházet naopak bude. Zrcadlo ale nemůžete limitovat. Vycházíte totiž z lidského aspektu podmiňování. Strachu. A kdykoli se mu poddáte, vaše zrcadlo jej bude dokonale kopírovat. Když ale uvidíte ony věci jako lásku, dokážete se rozhodnout jinak. Příčina a následek neexistuje. Je to o volbě. Volbě, která vás doslova katapultuje z deprese do stavu bytí boha, kterým ve skutečnosti jste.

2. díl ze seriálu: Deprese

Zdroj překladu
Roxanne Swainhart (Ocyphius), www.odysseyofascension.com

Podpořit bennu.cz

0 %