Jim Self (Mastering Alchemy)Seberozvoj

Příznaky transformace (povznesení)

Příznaky transformace (povznesení)

Jako lidstvo procházíme velkou transformací a ta s sebou přináší nemalé změny v našich tělech. Mění se způsob, jakým vidíme svět kolem sebe i se zvyšuje schopnost našeho těla držet Světlo.

Měníme elektromagnetické frekvence v našich fyzických a emocionálních tělech, a většína z nás díky tomu začíná o sobě přemýšlet jinak. Záleží na tom, jak moc proti tomu budeme bojovat a do jaké míry naše vlastní limitace hodláme obhajovat – důsledkem pak jsou určité fyzické i emocionální symptomy.

Ty často nazýváme jako „symptomy povznesení“ (angl. Ascension Symptoms). Vždy je doporučeno nejprve vyhledat pomoc profesionála lékařské vědy, ovšem nebuďte překvapeni, pokud se ani po několika návštěvách nic nedozvíte. Lékař vám řekne, „Nemůžeme nic najít, vše se zdá být v pořádku.“

Stáváte se totiž bytostí, která dokáže udržet vyšší a rychlejší frekvence vědomí. Měníte se. Redukujete hustotu vašeho těla. Nejlepší řešení, které jsem doposud našel, je, si najít čas na relaxaci. Pobavit se a být si vědom, že tato fáze adaptace již brzy skončí.

Následující symptomy jsou souhrnem reportů od lidí, kteří prošli nebo procházeli podobnými změnami. Doufám, že vám to pomůže v tom se cítit klidněji.

Bolesti a celková fyzická nepohoda

V poslední době zažívám fyzické obtíže v různých částech těla. Tyto bolesti nemohu ale nijak spojit s jakoukoliv aktivitou nebo vypětím. Můžete mi říct, co by to mohlo způsobovat?

Jak jistě víte, všechny fyzické potíže souvisí s energetickou nerovnováhou. Když se začneme energeticky léčit, ta místa v našem těle, která v sobě uchovávala staré vzorce k nám mohou promlouvat zpět. Při odblokování můžeme cítit onen efekt, jako když se uvolní stará zátarasa s naplaveninami v řece. K tomu si přidejme silné soustředění na onen problém, které tuto bolest jen zesílí.

Zde jsou konkrétní příklady cvičení, které vám mohou pomoci:

  1. Cvičte uzemňování. Připojte imaginární kabel z konce své páteře do středu Země. Můžete si onu bolest představovat jako barvu, která pak po tomto kabelu sjede a bude transformována. Opakujte dle potřeby.
  2. Používejte růži. Představte si vaši bolest jako barvu, přikažte imaginární růži, aby tuto barvu/bolest posbírala, pak ji nechte ve vzdálenosti vašich natažených rukou od vašeho těla explodovat – tím onu bolest ze sebe uvolníte. Opakujte dle potřeby.
  3. Otáčejte svými energetickými poli. Představte si kolem sebe energetickou kouli, respektive dvě. Jedno pole točte směrem hodinových ručiček a druhé opačně. Přitom nechte těmito poli prodouit energii ze Země (zespoda) a z Vesmíru (zeshora) do těchto polí. Soustřeďte se takto v krátké meditaci.

Bolesti hlavy, migrény

Nikdy dřív jsem netrpěla na bolesti hlavy, ale poslední rok je mám minimálně 2x měsíčně. Ta bolest je tak příšerná. Měla bych se něčeho obávat nebo to má něco společného s erupcemi na Slunci?

Bolesti hlavy jsou obvykle důsledkem energií ostatních lidí ve vašem prostoru, vaší hlavě. Pokud záměrně pročišťujete svůj prostor, včetně středu vaší hlavy – tato energie občas odporuje vyčištění a může se ještě více odrážet tam a zpět…něco jako zaseknutá smyčka.

Pro toto očištění používejte vlastní představivost – námi doporučovanou růži. Představte si ji v dálce natažených rukou před sebou ve výši vaší hlavy, jak sbírá všechno napětí. Následně ji explodujte – pošlete tuto energii zpět do Světla. Zkuste tento nástroj používat i když zrovna bolesti nemáte. Trénujte, když se to nepočítá.

Buďte prosím trpělivá a používejte tyto nástroje každý den. Tito lidé a jejich energie byli a jsou totiž ve vašem prostoru již velmi dlouhou dobu. Může to vydat i na několik kol s růží, abyste je propustili a poslali jim tuto energii zpět. Do jejich vlastních hlav.

Elektrické výboje energie

Poslední dobou cítím podivné výboje tepla ve svých nohou. Je to jako by se najednou určité malé, drobné body aktivovaly náhlým přísunem elektrické energie.

Gratuluji! Zdá se, že tyto elektrické energie jsou skutečnou validací toho, že vaším prostorem proudí energie vyšších úrovní. Ať už provádíte jakákoliv duchovní či energetické cvičení, přivádí to do vašeho života více světla. Onen trik spočívá v tom tomu jít z cesty a umožnit to. Je to jako kdybyste z ničehonic do kabelů navržených pro 110V vedli voltů 220.

Doporučení: Abyste umožnili průchod této energie bez potíží, zkuste pootevřít čakry na svých chodidlech o 10% více. Prostě jen předstírejte a představte si, jak se tak děje. Jakýmkoliv způsobem, který vám přijde vhodný. Můžete se také zaměřit na své energetické kanály v nohou a otevřít je o trochu více.

Zoufalství a deprese

Proč se často cítím zoufalá/zoufalý?

Tyto pocity mohou mít vícero příčin. Zde uvedu dvě z nich:

  1. Tato energie není vaše, ale proudí z vašeho okolí, ostatních lidí. Mnoho lidí, kteří nemají k dispozici nástroje jako ty uvedené výše, cítí Transformaci a jejich reakcí je pocit beznaděje. Další lidé, senzitivní jako jste vy, se na ně naciťují. Nezáleží na tom, zda-li toto je tou příčinou či nikoliv. Jednoduše používejte ty nástroje, o kterých víte, že fungují a pomohou vám tuto energii vyčistit. Předstírejte, že je to barva, což učiní toto pročištění snazším a neutrálnějším.
  2. Je možné, že se rozpomínáte na svůj skutečný Domov. Vzhledem k tomu, že šum a drama kolem vás zesiluje, je tento kontrast mezi tím a Domovem vskutku výrazný. To bohatě stačí jako důvod k depresi, nemyslíte? Mnoho z nás se rozpomíná a cítí tento kontrast. Nejste v tom sami. Pro lehčí přechod Transformací si zkuste ve vašem životě najít něco, co onen Domov a jeho energii připomíná. Všímejte si toho, co je krásné, elegantní a laskavé. Která další slova a jejich vibrace vám připomínají Domov? Hledejte důkazy komunity a integrity v tom, co vás obklopuje. Věřte, že existují. Oceňte je a budete se cítit o trochu více Doma – právě teď a tady.

Doufám, že to pomohlo.

PS: pokud se mezi vámi najdou tací, kteří na tyto symptomy trpí i roky a často se situace zdá bezvýchodná, tak vězte, že nejste sami. Kdybych na ně „netrpěl“ já sám již roky, nevznikne třeba Bennu.cz 🙂

Ladislav

Zdroj překladu
Jim Self (Mastering Alchemy), masteringalchemy.com

Podpořit bennu.cz

0 %