Channeling

Na čem závisí vaše (finanční) bohatství

Hojnost. peníze, bohatství

Věřte nebo ne, míra vaší finanční hojnosti nezávisí na konkrétní práci nebo určitém zdroji přijmů. Skutečně důležitý je váš vnitřní soulad, který si s sebou všude nesete.

Budete mít přesně tolik peněz, kolik si myslíte a kolik věříte, že je pro vás možné.

Pro většinu lidí je dostačující určitý stupeň bohatství, najdou zde komfort a v něm pak i zůstanou. Proto je pro většinu z nich těžké si manifestovat obrovské sumy peněz. Nejsou schopni najít odpovídající energetický soulad. Je to pro ně příliš velký vibrační skok. To ale neznamená, že si pro sebe v životě nemůžete vytvořit větší lehkost s ohledem na finance. Naopak! Znamená to jen, že musíte najít komfort s většími částkami postupně.

Zeptejte se sami sebe, co si myslíte, že je pro vás možné s ohledem na peníze. Myslíte si, že jste schopni si týdně polepšit o 150 korun? To jistě většině z vás přijde jako něco velmi snadného. Je to dosti reálná částka. A co takhle o 2500 korun více? Nebo o 25 000 navíc? Většina z vás narazí na určitou částku, kde již pocítí rezistenci. Dostanete se totiž do zóny, která je v přímém rozporu s vašimi přesvědčeními. V pořádku, pojďme se vrátit o kus zpět. Co je pro vás přijatelné vylepšení platu? Najděte si takovou částku, u které cítíte nadšení hned od začátku.

Nepotřebuje vědět, odkud se tyto peníze vezmou.

Vše, co je potřeba, je, se s takovým potenciálem finančního zlepšení sladit a zůstat této možnosti otevřeni.

Můžete také dát Vesmíru vědomě najevo, že jste připraveni na přijetí hojnosti ve všech kladných formách, které zvolí jako odpovídající. Nastavte si svůj záměr a umožněte tomu přijít.

Moudrý člověk je ten, který se rozhodne pro to, si hrát na poli nekonečných možností v jejichž uskutečnění doopravdy věří. Tím vytváří onen vibrační soulad a přirozenou akceptaci, která podporuje potřebné podmínky pro expanzi a nové možnosti. Postupem času si na novou úroveň bohatství ve vašem životě zvyknete. A odtud můžete zase expandovat dále.

Podobně jako u jiných forem růstu není potřeba všechno uskutečnit najednou. Malé a konzistentní posuny jsou motorem velkých změn. Bavte se u toho! Experimentujte s tím, co dokážete spolu s Vesmírem vytvořit. Ten vždy jako zrcadlo reaguje na vaše záměry a touhy. Čím lépe zvládnete tento proces, tím lehčí pro vás bude přijímání hojnosti – váš vztah k penězům se zcela promění. Peníze byly totiž vytvořeny Vesmírem jako nástroj, který vám má v první řadě sloužit.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, www.trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %