ChannelingManifestace

Vědomí tvůrci: Tip na manifestaci svých přání

Vědomí tvůrci

Máte schopnost zažít vše, co si přejete. Jste schopni „skákat“ z jedné časové linie a paralelního vesmíru do jiného díky schopnostem, které máte již od narození. Trénovali jste, ladili své dovednosti a probudili i některé nové – to vás přivedlo právě do tohoto momentu vaší evoluce.

Nyní, když jste uvědomělejší a zkušenější, navrhujeme, abyste si dopřáli plnými doušky zážít to, čeho jste schopni. Pokud je vaše touha dostatečně silná, soustřeďte se na vibraci svého přání a pak bez jakékoli znalosti, jak se pohybovat mezi časovými liniemi nebo paralelními světy, se tak stane.

Prvním krokem k tomu vytvořit něco nového, je opuštění minulosti. Své předchozí zkušenosti propustíte tak, že s nimi nebudete bojovat, cítit k nim odpor a soudit je. Když se přestanete zostuzovat a dávat si vinu za to, kde nyní jste a kde jste byli, posunete se do místa tvorby, kde je možné ledacos.

Ladíte-li se na zážitky, které chcete zažít, nezapomínejte na to, že vše již existuje ve vás. Jediný způsob, jak to lze minout, je tento fakt ignorovat. Pokud budete ignorovat svou moc a potenciál, budete nadále hypnotizováni svou stávající realitou a současnými okolnostmi vašeho života. Přesto nikdo z vás nemá nic předurčeno.

Všichni jste vědomí tvůrci svojí reality.

Zdroj překladu
Arcturian Council, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %