ChannelingSebeláskaSeberozvoj

Nezapomínejte na svoje vlastní pohodlí a spokojenost

Nezapomínejte na svoje vlastní pohodlí a spokojenost

Mnoho z vás je často upnuto na myšlenku, že pohodlí ostatních je na prvním místě, ale přitom zapomínáte na své vlastní. Někteří si dokonce myslí, že utrpení je něco ušlechtilého nebo, že bez něj to nejde.

Vyzýváme vás, abyste nepodceňovali důležitost svého vlastního pohodlí. Je to nutný předpoklad pro vaši spokojenost a rovnováhu. Je základem pro vaši tvorbu. Pokud jste chronicky v nepohodlí a neustále ignorujete svoje potřeby, způsobí to „přepnutí“ do módu přežití. Veškerou svou energii pak vyplýtváte na udržení této dynamiky. Navíc vám nezbyde nic pro ostatní nebo na vytvoření života, který si přejete zažít a který si zasloužíte.

To, co reprezentuje pohodlí pro vás, nemusí být pohodlím pro ostatní. Dejte si svolení být expertem / expertkou na vás samotné. Uctěte svou potřebu komfortu bez toho, abyste se posuzovali. Pochopte, že tím, že si zvolíte pohodlí, dáváte vesmíru signál, že akceptujete jeho podporu i dary. Posunete se tak z místa odloučení a nedostatku do stavu začlenění a přijímání.

Pokud někdy budete mít pocit, že vaše vlastní pohodlí není prioritou, zastavte se na moment a zeptejte se sami sebe – je toto skutečně souladu s tím, kdo jsem dnes a jak by měla podpora energiemi fungovat? Když tak učiníte, zjistíte, že cokoliv, co je proti vašim vlastním potřebám a komfortu, pochází ze staré energie a představuje ještě zastaralejší přesvědčení. Je na čase je vyměnit za nová, tedy taková, jež uctívají a podporují vás a vaši evoluci.

Žít pohodlně neznamená být povrchní. Je to zásadní aspekt pro základy, které potřebujete pro váš růst a sebevyjádření. Vaše pohodlí podporuje váš soulad. Dostát svým potřebám a vidět je jako stejně důležité v porovnání s potřebami ostatních, je aktem sebelásky a moudrosti. Když jsou vaše potřeby zcela naplněny, můžete pak nasměrovat veškerou svou energii, kterou jste vkládali do vašeho přežívání, do vyjádření sebe sama, tvoření a kreativity.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, trinityesoterics.com/2017/11/04/daily-message-saturday-november-4-2017/

Podpořit bennu.cz

0 %