SebeláskaVidea

Cameron Russell: Vizáž není všechno. Věřte mi, jsem modelka [VIDEO]

Můj partner Juraj, magnet na zajímavé postřehy a sběratel inspirace snad ze všech oborových škatulek na různá témata, nadšený sdíleč a šiřitel, se mi zmínil o videu, o které bych se s vámi ráda podělila. Popsal mi ho jako fajn a v metru mi ho s přesností jemu vlastní takřka celé převyprávěl.

Obdivuji tuhle jeho schopnost vystihnout podstatu. Zmínil mimo jiné, že je znát, že je tahle žena na poli speakerů nová a že ještě nemá tu jistotu projevu, jako jiní pravidelně vystupující matadoři. Začnu právě touhle „nedokonalostí“, která mně naopak vtahovala do příběhu a do poselství, více než se tomu děje u ostatních speakerů. Občas si společně s Jurajem vyslechnu příspěvky vystupujících, prezentujících různá témata a bývají to vesměs úžasné znalosti v daných oborech. Fantastičtí, talentovaní, zapálení muži či ženy, speakři, šířící svoje projekty, myšlenky, u kterých se občas přistihnu, že jsem více než obsahem vtahována dikcí hlasu, jako by to byla více hlasová kadence, která mě tematicky vtahuje a začnu se cítit ne-komfortně / manipulovaně.

Podotýkám, že se jedná čistě o moje vnímání. Věřím přesto, že přednášející přichází v upřímném zájmu tak, aby zaujal, aby se zviditelnil, aby předal co nejefektivněji svoje poselství, ve které bytostně věří. Nic co by se dalo vytknout, ale to, co mi u vystoupení občas chybí, a co je čistě individuální pocit, byla určitá dávka nedokonalosti a neprotřelosti. O to více mě zasáhlo právě vystoupení téhle modelky, která ve svém 10-ti minutovém vystoupení sdílí pozlátko modelingového světa. Právě onu honbu za dokonalostí a za obrazem námi všemi vytvořeného vizuálního ženského grálu dokonalosti.

Věřím, že se spousta žen v tomto poselství najde, já určitě ano. Není den, abych se nezaobírala myšlenkou, zda-li budu dnes dostatečně společností přijata, jestli ještě splňuji normy krásy. Jsem na cestě slevit z těchto nároků na sebe samu, a toto video, tento projev z úst krásné ženy, která cítí naléhavost obejmout ostatní ženy a dívky, aby nebraly vážně vše, co se jim předkládá, mě dnes udělalo dobře. Udělalo mi radost, povzbudilo moje sebe přijímání. Nechť i vás potěší a povzbudí.

luci1

Díky, Lucie

 

 

 

Podpořit bennu.cz

0 %