Channeling

Každý pohyb je pohybem vpřed

Pohyb

Drazí, rádi bychom vám připomněli, že každý pohyb je pohybem vpřed. Chápeme, že vás znepokojují přesvědčení a volby lidí, protože nechcete, aby špatně odbočili, ale dovolte nám, abychom vás ujistili, že nic takového neexistuje.

Akt odevzdání se proudu s vírou a důvěrou je způsob, jak na své cestě udělat velké skoky. Zatímco někteří z vás mohou najít cestu k odevzdání bez katalyzátoru velkého nepohodlí, jiní potřebují energetické dno – temnou noc duše, chcete-li, než najdou cestu ke svému okamžiku odevzdání.

Pro některé je energetické dno rychlejší cestou k okamžiku odevzdání, než když se dostanou do bodu, kdy se prostě rozhodnou bez katalyzátoru. Buďte si jisti, že pokud někdo následuje systém přesvědčení nebo cestu, která mu v konečném důsledku neslouží, časem to bude zřejmé a on si znovu vybere. Ve skutečnosti je zaručeno, že v určitém okamžiku jim bude příliš nepříjemné zůstat při tom starém, protože to nebude mít energetickou podporu. Přijmou pak tedy změnu, aby našli úlevu v rámci lepší energetické shody.

Vaše duše vždy zná nejúčinnější způsob, jak vás dostat tam, kam si přejete. Věřte, že pokud někdo jde cestou, která ho nepodporuje, nakonec se unaví a přesměruje se. Někteří lidé se snáze orientují na své cestě díky milosti a lehkosti, jiní díky tomu, že zažijí to, co nechtějí, než najdou to, po čem skutečně touží.

Někteří zažijí pocit slabosti, aby pak našli svou autentickou sílu, zatímco jiní prostě přirozeně rozkvetou do zkušenosti organicky, protože to je to, co cítí jako správné. Vše je božsky dokonalé a láskyplně vedené způsobem, který vám poskytne největší jasnost a největší příležitosti pro váš konečný úspěch.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, www.trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %