ChannelingOtázky a odpovědi

Co když se to, co mě nejvíc trápí, nikdy nezmění?

Navigace

Pokud se cítíte uvíznutí nebo zoufalí s ohledem na určitý problém ve vašem životě, je důležité nesklouznout k přesvědčení, že se to nemůže nikdy změnit nebo že neexistuje řešení. Tím se uzavírají možnosti k posunu kupředu.

Pravdou je, že tyto vaše překážky se objevují proto, abyste získali mistrovství v určitých oblastech vašeho života. Tudíž řešení musí existovat.

To, co prožíváte, neznamená, že řešení neexistuje, ale že se aktuálně nenachází v rámci potenciálu, kterého jste si vědomi. Musíte si tedy dovolit nechat se vést k objevu toho, kde se nachází. Musíte být ochotní opustit zvyk energetického spojování se s tím, co pro vás nefunguje a začít objevovat nové energie a možnosti.

Pokud se nadále ztotožňujete s myšlenkou, že řešení neexistuje, pomůže vám se zastavit a zeptat se, „Opravdu znám všechno v tomto vesmíru? Je možné, že je tu jiné řešení, kterého si nejsem vědom(a)? Kdo má přístup ke všem těm informacím, když ne já? Jakému průvodci důvěřuji, aby mě vedl k chybějícímu článku tohoto puzzle? Kam mě moje duše vede?“

Pokud jste uvízli, neznamená to, že odpověď neexistuje. Pouze to, že se nenachází v prostoru vašeho aktuálního vědomí. Odevzdejte se. Plyňte se životem. Dovolte si být vedeni. Rozhoďte svoje sítě ještě dál. Důvěřujte procesu a své schopnosti se navigovat za hranice starého do nového. Tento průzkum je součástí vaší vlastní evoluce a počátkem prožitku vaší schopnosti fungovat jako mocný spolu-tvůrce v rámci nového světa.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %