Channeling

Uzdravení a odpuštění: Byli jste souzeni neprávem

Souzeni neprávem

Představte si, že by dnes proti vám dnes nikdo neřekl křivého slova. Jaký by to byl pocit? Kolik názorů a projekcí vedlo k limitaci vašeho světla a ovlivnilo vaše sebevědomí? Když si představíte, že by nic z toho neexistovalo, o kolik by byl váš život lepší a plynulejší?

Víme, že cítit podobné věci není příjemné, ale pouze uznáním těchto energií je možné, aby se dostavilo uzdravení. Dále se zeptejte sami sebe, byla onen člověk, který mě soudil, skutečně kvalifikovaný? Znal cestu vaší duše? Váš smysl? Vaši krásu? Vaši pravdu? Dokázal vidět vaši vzácnou nevinnost a citlivost? Představuje pro vás v životě někoho, kým byste se chtěli stát? Garantujeme vám, že pokud vás někdo dlouhodobě kritizoval, pak to bylo neprávem. Protože vidět vás takové, jací opravdu jste vyžaduje nesouzení, ale naopak akceptaci, povzbuzování a nepodmíněnou lásku.

Zatím jsme tedy identifikovali, že se k vám člověk nebo lidé chovali nefér, protože vás neviděli takové, jací opravdu jste. Uvědomění si, že jejich soud nemá žádnou váhu, je prvním krokem pro uzdravení a odpuštění. Nyní se můžete zaměřit na transformaci staré energie, která vás ještě blokuje.

Je to prosté. Seďte poklidně a požádejte jakoukoliv bytost, ke které cítíte souznění, aby vám pomohla přijít rozpustit tyto staré nepravdy. Pokud nevíte koho, jednoduše si vyžádejte ideálního pomocníka, který se specializuje na podobná uzdravení, aby vám přišel pomoci.

Stará energie se postupně uvolní, protože již není v souladu s vaším novým nastavením. Umožněte jí odejít a během tohoto procesu si věnujte vlastní lásku a ujištění. Pokud se budete cítit emocionální, je to dobré znamení – vše se uvolňuje jak má, jednou provždy. Buďte přítomní se svými emocemi a darujte si soucit a porozumění za to vše, čím jste si prošli.

Jakmile ucítíte, že je tato energie rozptýlena, pozvěte všechnu lásku a podporu, kterou jste nikdy nedostali, ale náležela vám, aby vás naplnila. Každou část vaší bytosti naplní nepodmíněná láska a skutečná akceptace. Každý aspekt vašeho Já je zabalen do energetické deky a milován zpět do vaší celosti. Vězte, že na tento proud se můžete kdykoliv napojit. Odhodlejte se k tomu, aby všechny tyto aspekty byly v bezpečí tím, že k sobě již nikdy nebudete promlouvat negativně.

Pokud se tak necítíte, vězte, že váš záměr je dostačující k tomu, aby toto cvičení bylo úspěšně. Ať už to cítíte nebo ne, to vy jste u kormidla vaší vlastní energie.

Nikdy není pozdě na to se nejen uzdravit, ale i prospívat pod vlastním vedením a láskou, která tu pro vás vždy byla. Od Vesmíru, který vás obdivuje.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %