Channeling

Jak traumata pomáhají vytvářet Novou Zem

Jak traumata pomáhají vytvářet Novou Zem

Dlouho jsme čekali na ten správný moment, abychom vás o něčem informovali. Ten právě nastal. Překročili jste totiž počet traumat, pro které jste se jako lidé zavázali. Výsledkem toho je, že pro sebe vytváříte mnohem více, než jste původně zamýšleli. Přesto, nehledě na to, co zažijete, důsledek je ve finále pozitivní.

Všechna traumata, která jste zažili, tak pomohla budovat lepší svět jak pro vás jako jednotlivce, tak pro lidstvo jako celek. Každý z vás ještě před inkarnací na Zem věděl, že si určitou míru traumatických zážitků prožijete, abyste si ujasnili, co vlastně chcete tvořit. Co nás ale ohromilo, bylo, jak moc jste se v rámci svých životů na Zemi rozhodli trpět.

Důsledkem toho byla přivolána silná energie, která se aktuálně „nahrává“ a zužitkovává pro vytvoření Nové Země – v 5 dimenzionálním vesmíru. Všichni na tom máte podíl. Někdy jste proto jeden hráli oběť a druhý zločince. Po smrti jste si tyto role zase vyměnili a nazvali jste to karmou.

Celkový efekt tohoto trauma je ale nesmírně pozitivní, a to co nyní získáváte, je energie, kterou jste si přivolali. Energii, která je čerstvá a nová. Nese s sebou tak vysokou frekvenci, že ani nemusíte nic dělat. Stačí se pohodlně usadit nebo se natáhnout a z těchto utrpení si odpočinout. Každé z nich totiž posilnilo kreativní sílu, která s sebou přináší Novou Zemi. Jakmile se budete cítit připraveni, ochotni a hodni ji přijmout – Nová Zem se stane vaší.

Zdroj překladu
Arcturian Council, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %