ChannelingSebeláskaSeberozvoj

Jak nalézt řešení pro vaše problémy

Jak nalézt řešení pro vaše problémy

Pokud chcete zlepšit svůj život k lepšímu, je nutné, abychom probrali jeden z nejtěžších úkolů vůbec. Tím je umění ignorovat. I když se ve vašem životě zdá, že věci nefungují, je potřeba vytvořit prostor pro to, co tvořit skutečně chcete.

Pokud z vaší perspektivy zažíváte extrémní problémy, věnuje jim také nejčastěji extrémní pozornost. Byli jste vychováni tak, že pokud budete problémy ignorovat, bude vše jen horší. Když to nedáte do pořádku vy sami, pak kdo? A právě tuto obavu bychom dnes rádi adresovali, protože je jako virus i pro ty nejosvícenější z vás.

Události a okolnosti kolem vás často působí, jakoby se proti vám něco spiklo. Přesto věřte, že tu jsou pro vaše dobro a ne zkázu. Je nám zřejmé, že když se právě nacházíte v problematické situaci, je velice těžké tomuto porozumět nebo vůbec vidět potenciální řešení. Je to jako bludiště – a přesně tím každý problém jest.

Problém je jako bludiště, které vás uvězní za předpokladu, že mu budete dávat svou plnou pozornost. Když přistoupíte na jeho hru.

Často se nás lidé ptají, jak tedy lze problémy vyřešit, pokud se o to nebudeme snažit sami? Určitě je nevyřešíte tím, že se na onen problém budete bezmezně soustředit. Ten důvod je velice jednoduchý.

Na co se soustředíte, roste.

Nemůžete zažívat něco, s čím nejste v souladu, nerezonujete. Když jste na onen problém fixováni, pak rezonujete s vibracemi, které jsou s ním v harmonii. Pokud se ale rozhodnete svoje myšlenky a fokus přesměrovat jinam, na něco, co vám činí větší radost, u čeho se cítíte dobře a klidně – pak jste doslova „přepnuli na jiný kanál“. Nově budete v souladu s vibrací harmonie, radosti a štěstí.

Proč je toto téma velice důležité a nezbytné? Protože díky přeladění na jiný kanál naleznete (objeví se) řešení na problém, který právě zažíváte. Nezpomínejte, že pokud na světě existuje problém, vždy také existuje jeho řešení. Vaším úkolem je se naladit na tuto frekvenci řešení. A to tím, že přijmete za fakt, že problém, s kterým se potýkáte, má řešení. Následně ho k sobě tím začnete přitahovat. Očekávejte jeho příchod, ale nesnažte se jej logicky vyřešit za pomocí mysli. Jednoduše umožněte, aby k vám „připlulo“. Pak se najednou objeví jasnost nad věcí a vy budete již cítit jeho přítomnost.

Najděte si různé formy na odpoutání pozornosti, zejména pokud je pro vás tento „trénink“ něco nového. Může to být například hudba, která vás často doslova pohltí svou krásou a posune na jinou úroveň mysli. Nebo procházka v přírodě, která je pohlazením pro duši. Někdo si rád přečte hezkou knihu nebo se obklopuje zábavnými lidmi. Ať už je váš recept pro „přeladění“ na novou vibraci jakýkoliv, nehraje to roli.

Vemte si například oheň. Uhasíte ho jen tím, že ho udusíte, „vyhladovíte“ od přístupu ke vzduchu. Stejně tak se to má se všemi vašimi problémy. Musíte je nechat „vyhladovět“ tak, že svou pozornost posunete na přesný opak. Tím ztratí svou sílu a zmizí.

Vaše pozornost dokáže pohánět nebo vyhladovět cokoli, na co se budete nebo nebudete soustředit. V tom tkví obrovská krása. Nezáleží na tom, jestli se jedná o něco z minulosti, přítomnosti nebo budoucnosti. Jedna věc je jistá. Pokud se na to soustředíte, objeví se to ve vaší přítomnosti velice brzy. Čím silnější fokus, tím rychlejší manifestace.

Nenechte se prosím ovlivnit problémy kolem vás. Když jim nebudete věnovat pozornost, odejdou. Zlepšete své myšlenky, fokus i svůj život krok za krokem. Myšlenku za myšlenkou.

Zdroj překladu
Angelic Guides, www.angelic-guides.com

Podpořit bennu.cz

0 %