Channeling

Energie portálu Lví Brány

Lví Brána

Těší nás, že jste otevřeni sladění vašich čaker a přijetí energetické vlny, která sem nyní směřuje. Doposud jste měli šanci trénovat a dařilo se vám to. Byla to příprava na nejintenzivnější období tzv. Lví Brány.

Ukázali jste, že zvládnete ještě víc. Teď přichází ta radostnější část, kdy se rozhodnete, co s těmi energiemi, kterým jste se otevřeli, budete dělat. A vytvořit můžete úplně cokoliv. Pokud se ale ptáte lidí kolem, o čem energie Lví Brány jsou, pak nepřebíráte dostatek iniciativy. Převezměte otěže a uvědomte si, že když přichází podobná příležitost, je to šance pro všechny z vás realizovat, cokoli si přejete zažít. I to, co chcete pro své blízké nebo celou planetu.

Nyní je čas, kdy můžete vykonat více než jen svou část přijímání. Pouze malá část populace si je těchto energií vědoma. Doporučujeme, abyste zejména hodně pili, uzemňovali se, dostatečně odpočívali a relaxovali. Ujistěte se také, že tyto energie ukotvujete zde na Zemi. Nenechte je jen proplout svým tělem, pošlete je také do matky Země, odkud je může zase směrovat dále i těm, kteří ještě nejsou tak otevřeni a vědomi si toho, co v tomto období probíhá.

Jistě jste již sami pocítili intenzitu příchozích energií. Možná se ještě teď sbíráte z poslední dávky, kterou jste přijali. A tak berte v potaz, že více vždy neznamená lépe. Někdy prostě potřebujete nechat to, co jste přijali, uležet o trochu víc. Přísun energií bude samozřejmě pokračovat, i když ne tak silný, ale bude stále potentní. Doporučujeme, abyste šli svým vlastním tempem a užili si tuto krásnou zkušenost. Je to také skvělé období pro spolupráci a spolutvoření. Mluvte spolu o tom, co chcete realizovat, protože dozajista můžete a i tak učiníte.

Zdroj překladu
The Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %