Channeling

Efektivita vašich činů

Efektivita vašich činů

Dovolili jsme si pozorovat, co lidé dělají v rámci svých dní a jaké mají tyto činy následky. Chtěli jsme totiž poznat jejich účinnost. Objektivně změřit, co svými činy vlastně získáváte.

Díky tomu jsme se dozvěděli něco opravdu zvláštního. Lidé často činí bez rozmyslu, aniž by nějak blíže prozkoumávali to, co se chystají udělat. Tato aktivita je pak bez konkrétního záměru. Jsou to činy ze zvyku a nemají pro vás vlastně význam.

Možná se podívíte, ale většina lidí se nesnaží využít své produktivity pro vlastní prospěch. Dělají věci proto, že musí nebo jsou k tomu nějak zavázáni. Něco jiného zase proto, aby zakryly vlastní emoce a pocity. A o těch bychom dnes rádi promluvili více.

Když děláte něco, abyste se vyhnuli svým pocitům, je to velice neefektivní. Snažíte se si svým konáním kompenzovat něco jiného, jenomže váš den má limitovaný počet hodin na to, abyste si dokázali vykompenzovat to, co se děje hluboko uvnitř vás.

Zde je naše doporučení:

Pozorujte své činy. Buďte u nich přítomní a vědomí. Vědomí i vašeho záměru a pozorně sledujte, jakou vibraci do té konkrétní akce vkládáte. Pokud pro změnu své vibrace neučiníte nic, pak se vaše okolnosti nezmění, i kdybyste se snažili sebevíc.

Dokonce, aby vám vaše činy posloužily ještě lépe, vás často zavedou na úplné dno. Jen pak se totiž dokážete podívat na onu vibraci, kterou si udržujete. Tato vibrace je středobodem vašeho konání. Když se na ní zaměříte, procítíte ji a pozvednete – budou vaše činy nejefektivnější.

Zdroj překladu
Arcturian Council, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %