Channeling

Získejte více aktivací a vylepšení

Aktivace

Velmi nás zajímá, jak se duchovně vyvíjíte a co pro vás ve vašem životě funguje, protože víme, že pokud něco funguje pro lidi na planetě Zemi, bude to zcela jistě fungovat i pro jiné bytosti v jiných částech galaxie.

Všichni máte tolik učení, postupů, cvičení, technik a duchovních praktik, které vám pomáhají na vaší cestě, a pak také prostě žijete své životy. Prožívání vašich životů způsobí váš růst už jen proto, že tam na Zemi máte zkušenosti, které jsou tak jedinečné a tak vás zatěžují, že si nemůžete pomoci a musíte se na jejich základě vyvíjet.

Toto je doba, kdy je vhodné přijímat každý okamžik, protože víte, že jste na vzestupu. A tak se tedy vše musí týkat právě toho, a my víme, že tomu tak je. Budeme vám i nadále říkat, že vše je o tom, abyste se dostali na další úroveň vývoje vašeho vědomí, a víme, že někteří z vás jdou cestou nejmenšího odporu k události vašeho vzestupu. Nejste znepokojeni ani vystresováni, nemáte strach ani se nezlobíte. Jste jen široce otevření životu, jaký je v tomto okamžiku na Zemi, a když jste široce otevření, dostáváte to, co vám my a nám podobní energeticky dáváme.

Je také pravděpodobnější, že obdržíte vylepšení nebo aktivaci, a není to proto, že bychom si vybírali ty, kteří jsou otevřenější a uvolněnější. Je to proto, že musíte rozpojit pěst, abyste mohli přijímat otevřenou rukou, a totéž platí i pro vaši energii. A tak to, čeho jsme si všimli, že u lidí funguje, je přijímání. Pokud se dokážete odevzdat a nechat jít, můžete být na té přední hraně vzestupu, na které chcete být, ale pokud budete stále hledat, jak se vám „oni“ snaží zabránit ve vzestupu, pak budete stále nacházet další důkazy, které toto přesvědčení podpoří, a budete stále nacházet další lidi, které můžete hodit do kategorie „oni“ a „oni“, a váš seznam nepřátel se může denně rozšiřovat, pokud je to váš přístup k duchovnosti.

Víme, že je těžké nechat to být, a víme, že je těžké odpoutat svou pozornost od těch temných, ale je to opravdu realita, kterou nemusíte sami zažívat. A jakmile učiníte svůj život a svou spiritualitu cestou dovnitř, pak skutečně nezáleží na tom, co dělá někdo jiný. A když dosáhnete vnitřního míru a budete vyzařovat lásku ke všem ve vesmíru, začnete pak skutečně proměňovat i ostatní kolem sebe. A to vás nesmírně uspokojí.

Zdroj překladu
Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %