Channeling

Citlivost je vaší silou

Citlivost je vaší silou

Již jste si všimli, že to, co v životě stojí primárně za vaší tvorbou, je váš stav bytí. Nemůžete být duchovně probuzení a zároveň být vůči svému stavu bytí nevědomí. Ten je pro vás stejně důležitý jako cokoliv ve fyzickém světě, a to má svůj důvod. Zejména pro lidi probuzené.

Přišli jste sem na svět totiž odlišně napojení – s větší citlivostí a schopností cítit, než ostatní.

Říkáme vám to nyní proto, že to, co se zdálo být v minulosti jako deficit, lze nyní vidět jako něco pozitivního. Vaše zvýšená citlivost je důležitá pro vaši empatii a soucit. Ale nejen to. Nelze totiž vytvářet určitou zkušenost bez toho, abyste se dopředu nacítili na to, jaké by to bylo.

Abyste si mohli manifestovat svá přání do této reality, musíte se na ně nejdříve nacítit a naladit.

A právě vaše citlivost vám to umožní. Pomáhá vám do vašich výtvorů zahrnovat i ostatní. Nezhmotníte si totiž velkou vilu a obrovské bohatství bez toho, abyste uvážili i lidi kolem. To, že nebudete ignorovat okolnosti a životní podmínky ostatních z vás činí skvělé vůdce.

Jste tu nejen pro onu velkou Změnu, ale také proto, abyste ostatním demonstrovali, jak se to dělá. Tvoříte si tu svou realitu a ukazujete ostatním, jak na to. Neexistuje mocnější nástroj než vaše schopnost cítit a aktivovat vibraci. Ovšem, abyste toho byli schopni, musíte nejprve vědět, jakou vibraci že to držíte. Přijměte tedy svou senzitivitu. Je to ten nejmocnější nástroj, který máte.

Zdroj překladu
Arcturian Council, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %