Channeling

Cesta za hranice mysli

Cesta za hranice mysli

Právě ve vás aktivujeme nový konstrukt, systém přesvědčení, který vám umožní jít za předurčené limity vaší mysli. Díky dohodě s vaším Vyšším Já jsme pro to získali svolení a to rozhodlo, že načasování pro takovouto aktivaci je na místě a vhodné.

Tato aktivace vám nezamezí nadále operovat v rámci toho, na co jste zvyklí jako fyzická bytost, jejíž součástí mysl jest. Získáte ale svobodnou vůli se posunout za tato omezení, kdy vaše mysli nebudou jen zpracovávajícími centry, ale jednoduše „zařízení pro soustředění se“. Zpracovávat informace chcete totiž svým srdcem. Ovšem do této aktivace to bylo jen hezké motto. Nic víc.

Již brzy budete schopni procesovat informace skrze moudrost ve svém srdci. Veškeré vaše buňky ale mají tuto schopnost, jenže přílišný důraz na činy, ego a myšlenky vedl k tomu, že jen vaše mozkové buňky zpracovávají informace a činí závěry. Jedním z důvodů, proč jsme získali svolení k této aktivaci je, že mnoho z vás se stalo terčem propadandy mysli. Existuje skupina jedinců, kteří mají za cíl lidi odklonit od cítění a intuice, což má za následek negativní dopad na kolektivní vědomí lidstva. Je na čase vám dát právo a svobodu se posunout za tento velice limitujiící způsob vidění světa a ukotvit nový.

Tento „operační systém“ založený na srdci přichází a aktivaci srdce-mysli již brzy pocítíte. Mnoho z vás se bude vyjadřovat o tom, jak to pro ně všechno změnilo a my se na tyto viditelné výsledky na Zemi velice těšíme.

Zdroj překladu
The Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %