Channeling

Mohu mít vztah s někým, kdo není duchovně probuzený?

Mohu mít vztah s někým, kdo není duchovně probuzený?

Člověk, který zažívá duchovní probuzení, může mít pocit, jako by se stal pilotem závodního auta, přičemž ti ostatní jdou pouze pěšky po straně silnice. Je ale důležité si uvědomit, že obě skupiny se pohybují vpřed a jedna z nich není nutně lepší než ta druhá.

Existuje mnoho lidí, kteří pro tuto inkarnaci nemají duchovní probuzení na svém „seznamu úkolů“. Možná se v minulosti na toto téma soustředili a nyní si prostě zvolili pauzu. Rozhodli se věnovat jiným oblastem lidské zkušenosti a přitom posloužit i vám – vytvořit stabilitu, zdroje a čas, které potřebujete pro svobodné přijetí svého vlastního osvícení.

Tato role je úplně stejně posvátná jako role duchovního hledajícího. Často to může být i střídavá výměna mezi dvěma dušemi. Jeden život jste podporovatelem vy a zase naopak. A i když se může stát nebo zdát, že podporovatele vůbec duchovní aspekt nezajímá, obě role jsou si zcela rovné a podobně důležité.

Pamatujte, že vy všichni jste mistři, kteří dokonale odehráváte role, které jste si v tomto životě přáli vyjádřit. Pokud se naučíte respektovat schopnosti ostatních i jejich vlastní cestu, naleznete ve společnýc interakcích mnohem více uspokojení a pohodlí.

Vězte, že se posouváte dopředu společně, ať už tou nebo jinou cestou. Vzájemně si pomáháte způsobem, který je přirozený a dokonalý.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %