Channeling

Magie existuje

Magie

Ať už tomu věříte nebo ne, jste na cestě za skutečně magickými zážitky. Došli jste velice daleko, a tak jsou vám k dispozici 5-ti dimenzionální pocity a energie. Ty jsou ve srovnání s tím, co jste doposud zažili, učiněným kouzlem.

Ve vašem světě máte pohádky a sci-fi. Jejich úkolem je vás připravit na to, co teprve přijde. Když se na ně dívate nebo je čtete, pozorujete hlavního hrdinu či hrdinku. Jejich zásadní charakteristikou je, že si věří. Tato sebedůvěra má za důsledek zhmotnění snů i toho, co si ona postava ani nedokázala představit. Na jejich základě získáváte představu o tom, co i vy můžete zažít a co je pro vás připraveno.

Právě umožňujete těmto zkušenostem přijít do vašeho života, a popravdě, většina z vás, jež čte tyto řádky, již některé skutečně magické zážitky prožila. Jste na dostatečně (vibrační) úrovni pro to, abyste uvěřili tomu, o čem zde mluvíme. Naladili jste se na vyšší frekvenci energií, což znamená, že s nimi (a ony s vámi) můžete pracovat tak, abyste si vytvořili doslova pohádkový život. Nevěříte? Teorie? Je to na vás.

Na Zemi nejste jen proto, abyste vyčkali na přisun energii 5. dimenze, které vás posunou za hranici té čtvrté. Jste tu proto, abyste realizovali kouzla, magické životy a pro inspiraci ostatním – že je to možné.

Vaším „úkolem“ je ostatní inspirovat tak, aby si důvěřovali a věřili v sebe. To je ta pravá magie. Nepotřebujete žádné kouzelné lektvary, fráze či hůlky, abyste se v očích ostatních stali pravými kouzelníky a kouzelnicemi.

Zdroj překladu
Daniel Scranton (The Arcturian Council), www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %