Channeling

Jednejte jako celistvá bytost (důležité cvičení)

Jednejte jako celistvá bytost (důležité cvičení)

Najděte si chvíli – soustřeďte se na to, co vnímáte jako vaši ideální realitu. Nyní si představte, že již v této realitě jste. Děláte přesně to, co byste chtěli dělat. S lidmi, se kterými byste to chtěli dělat – prostě jste tím člověkem, jež chcete být. Zapomeňte na vše kolem této reality a jednoduše se soustřeďte na vaše pocity – jak byste se cítili.

Kdybyste si měli zvolit jednu oblíbenou emoci, která by to byla? Vyberte si ji a minutu se soustřeďte na onen pocit bez jakékoliv agendy. Bez konkrétních představ a obrázků ve vaší mysli. Jednoduše se koncentrujte na esenci toho pocitu a vězte, že není nic, co by existovalo mimo vás.

Neexistuje nic, co by k vám muselo přijít, abyste si umožnili cítit onen preferovaný pocit.

Tento pocit není potřeba něčím evokovat či jej cítit proto, abyste si vytvořili v životě to, co si přejete a to, co je jeho odrazem – to vše je totiž vaší součástí, existuje ve vás. Vy jste zároveň tím pocitem, okolnostmi i energií, která vytváří vaši zkušenost.

Již nebudete mít potřebu tvořit realitu, která se bude zdát, jakože k vám přichází z venku. Jakmile jednou začnete jednat jako celistvá bytost v tomto vesmíru, uvidíte vše jako svou součást. Budete vědět, že ono já, které preferujete, je jednoduše vaší volbou, jež si vybíráte v každý moment. A můžete si zvolit cokoli, protože je to o zkušenosti a ne o tom, co je správné nebo dokonalé. Cílem je zažít sebe sama z mnoha různých perspektiv.

Kdykoliv se tedy ve vaší realitě objeví nějaká zkušenost, oceňte již onen samotný fakt, že ji můžete mít. Váš svět se transformuje v úžasný a zcela uspokojivý, když se na to takto začnete dívat.

Zdroj překladu
The Creators via Daniel Scranton, danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %