ChannelingSeberozvoj

Jak zvýšit svou vibraci (prakticky)

Jak zvýšit svou vibraci (prakticky)

Dnes bychom se rádi soustředili na téma úmyslné změny vibrace. Dualita ve vašem světě vám umožňuje neustálý přísun různých zkušeností, na které se můžete soustředit. Pojďme se společně zaměřit na to, jak můžete záměrně zvýšit svou vibraci a tím se dostat do souladu s vašimi největšími přáními.

Nepopíráme, že když se vám dějí věci, jež považujete za dobré, je snadné se cítit dobře. A naopak, když zažíváte něco negativního, je mnohem náročnější zůstat pozitivní.

Je důležité vědět, že čím více umožníte vědomě určitým myšlenkám expandovat ve vaší mysli, tím budete vibračně blíže podobným zážitkům.

Všimli jsme si, jak se mnoho z vás často cítí jako oběti vlastních okolností. Fyzická zkušenost, kterou v daný moment zažíváte, přímo reflektuje vaši dominantní vibraci, kterou aktuálně držíte. Většina lidí má v tomto ohledu „široké pole působnosti“ – během dne dokáže oscilovat mezi vysokou vibrací (skvělé pocity) a velmi nízkou, či něco mezi tím.

Rádi bychom poukázali na to, jak mocní ve skutečnosti jste s ohledem na změnu vaší vibrace. Okolnosti kolem vás budou vždy obsahovat pozitivní i negativní aspekt – žijete ve světě duality. Přesto existují jisté spouštěče. Některé myšlenky spouští pozitivnější, příjemné pocity, zatímco další vám připomínají výzvy a problémy, které se zdají být neřešitelné.

Klíčem ke změně té nejvíce dominantní vibrace ve vašem životě je změna vašich nejčastějích, opakujících se myšlenek. Všichni máte určité oblasti života, kde vám to vychází a věci manifestujete snadno. Pak jsou tu ty, ve kterých jste vždy cítili určité bloky. S tím, co vám v životě většinou nebo vždy fungovalo, máte spojenou lehkost. Nevěnujete v tomto ohledu skoro žádný čas obavám a prostě očekáváte, že to bude fungovat. Doposud to tak bylo, tak proč by tomu tak nebylo i nadále?

No a pak je tu druhá strana mince. Věci a události, s kterými jste vždy bojovali. Ty mají společnou jednu věc – je kolem nich mnoho obav a znepokojení. Jste zaměřeni zejména na absenci toho, co si přejete a na přítomnost překážek s tím spojených. Pamatujte si, že to, na co se soustředíte, vždy roste bez ohledu na to, proč se na to soustředíte. Zkuste si to představit jako instrukci Vesmíru – „ano, tohoto chci více“.

Snažte se soustředit více na ty oblasti ve vašem životě, které fungují a jež můžete ocenit. To vám přinese vnitřní mír. Nezáleží na tom, proč se cítíte dobře, důležité je, že je tomu tak. Nemusíte být neustále soustředění na své sny, abyste se dostali do jejich vibračního souladu.

Naučit se, jak přesměrovat svou pozornost chce minimálně na začátku jistý trénink. Jakmile jej ale začnete začleňovat do vašeho každodenního života, zformuje to nový návyk. Doslova budete svou mysl se záměrným úmyslem trénovat, jako by to byl sval a ne to, čemu říkáme jízda na „autopilot“.

Když se soustředíte na myšlenky, které vám navozují pocity štěstí, míru a radosti, měníte tím svou vibraci. Ihned ucítíte změnu ve vašem emocionálním stavu, který indikuje, kde se vibračně nacházíte. Proto, abyste mohli svou pozornost nasměrovat jinam, není nutné, aby se ve vašem fyzickém světě něco změnilo. Ujišťujeme vás, že jakmile tak učiníte, vaše realita nebude mít na výběr a tuto změnu musí reflektovat.

Vesmír vám vždy zrcadlí to, co si „nosíte“ uvnitř. Jste neustálým majákem vibrace, která vyvolává zkušenosti, lidi a okolnosti, jež jsou na „stejné vlně“. Opravdu jste tvůrcem své vlastní reality a zkušenosti. Vaše sny jsou manifestovány v rámci vysokých vibrací jako jsou láska, radost, optimismus, nadšení a mír. Najděte si v rámci vaší reality jakoukoli záminku proto, abyste se s nimi sladili – tím se také sladíte se svými nejniternějšími přáními.

Doufáme, že jsme vám timto posloužili.

Zdroj překladu
Angelic Guides, www.angelic-guides.com/2018/08/22/how-to-raise-your-vibration/

Podpořit bennu.cz

0 %