Channeling

Jak se zbavit problémů a přestat je opakovaně vytvářet

Jak se zbavit problémů

Dnes bychom se rádi soustředili na to, co je často považováno za náročný úkol. Toto téma je stěžejní proto, abyste mohli změnit svůj život k lepšímu.

Povíme si něco k tomu, jak se naučit ignorovat či si nevšímat věcí, které se ve vašem životě „nepovedly“ tak, abyste mohli vytvořit prostor pro to, co vytvářet skutečně chcete.

V životě často věnujete největší pozornost věcem, jež vnímáte jako problematické. Mnoho z vás vyrostlo v dogma, že pokud svoje problémy budete ignorovat, stanou se ještě většími. Nakonec, pokud je nevyřešíte vy sami, tak kdo? Proto bychom rádi tuto obavu adresovali, sužuje totiž i ty nejosvícenější z vás.

Události a okolnosti, které se vám vrací jako bumerang nebo se zdánlivě hroutí, jsou zde ve skutečnosti pro váš prospěch, ne naopak. Chápeme, že je těžké tomu rozumět zrovna, když nejste v nejlepším rozpoložení. Kdy se snažíte si najít cestu bludištěm, který vás uvěznilo. To je ale přesně to, čím jakýkoliv problém je. Je to labyrint, který vás může uvěznit pouze, když budete hrát jeho hru – budete v něm participovat. Dávat mu svou veškerou energii a pozornost.

Často se nás ptáte, jak je možné, aby se problém vyřešil sám od sebe? Na to odpovídáme, že jej určitě nevyřešíte tím, že se na něj budete úpěnlivě soustředit. Důvod je naprosto jednoduchý. Na co se soustředíte, tomu dáváte sílu – to roste. Není možné, abyste zažívali něco, s čím nerezonujete. Myslíme tím tedy to, že když jste plně ponořeni nebo fixováni na onen problém, rezonujete v harmonii s vibracemi onoho problému. Pokud se ale rozhodnete přesměrovat svoje myšlenky a pozornost na něco, co je pro vás příjemnější, klidnější, pak jste doslova přeladili na jiný kanál. Budete nadále rezonovat s vaší novou vibrací harmonie, naplnění a radosti.

Doporučujeme, abyste si našli mnoho různých forem pro odpoutání pozornosti, zejména, pokud je toto cvičení pro vás nové. Hudba je například skvělým rozptýlením, a často vás dokáže naladit na zcela nový rozměr mysli. Pro někoho je zase procházka v přírodě to, co pohladí duši. Někdo preferuje meditaci nebo si přečíst dobrou knihu či se obklopit zábavnými lidmi. Co je tím prostředkem pro vaší novou vibraci nehraje roli. Je to až ironické, ale jedinýmj způsobem jak v životě „uhasit oheň“, je ho „vyhladovět“, udusit. Stejně tak je to i s vašimi problémy. Když svou pozornost namíříte na úplný opak spektra problému, bez ní a vaší energie nepřežije.

Váš fokus je jednou z nejkrásnějších věcí v životě. Dokážete s ním pohánět nebo udusit cokoliv. Nezáleží na tom, jestli onu pozornost směřujete na minulost, přítomnost nebo budoucnost. Jisté je jediné.

To, na co se soustředíte, se velmi rychle stane vaší přítomností.

Čím silnější váš fokus je, tím rychlejší manifestace – a proto říkáme, nevěnujte tomu, co se kolem vás děje a zdá se být jako problém pozornost. Pokud tyto „problémy“ nejsou vyživovány vámi či kolektivem, nemohou existovat dlouho. Pozvedněte tedy své myšlenky, svou pozornost i váš život krok za krokem.

Doufáme, že jsme vám posloužili, a že vám tato zpráva byla nějak nápomocná.

S láskou, vaši Andělští Průvodci.

Zdroj: Angelic Guides

Podpořit bennu.cz

0 %