Channeling

Jak “jít” s proudem a důvěřovat

Jak “jít” s proudem a důvěřovat

Většina lidí rozumí konceptu „odevzdání“ se a proudu života, přesto mají potíže v tomto stavu víry a důvěry vydržet delší dobu. Důvodem je strach a pochyby. Co by se stalo, kdyby náhodou vše, co si člověk přeje, vyšlo? Když totiž nezůstanete dostatečně dlouho v tomto stavu důvěry v proces života, nemohou se ony magické události dostavit.

Pokud tedy nyní víte, že důvěra je hlavním faktorem, proč nezkusit zaexperimentovat s určitými technikami, které by vám v tomto stavu pomohly? Můžete použít afirmace jako „Bůh mne nyní vede“. Nebo se prostě rozhodnout, že by bylo zajímavé pozorovat, co se stane, když se člověk nechá unášet proudem života. Pozorujte vše z místa neutrality a odpoutejte se od emočních reakcí, strachu a pochyb.

Najděte si cokoli, co vám funguje, než ony pochyby udeří. Neexistuje jedno všespásné řešení pro všechny. Věci, které vám pomáhají cítit se lépe, klidně a jsou vám podporou. Vzpomeňte si na ně vždy předtím, když cítíte, že se blíží obvyklá reakce na konkrétní okolnosti. Když pak zůstanete ve stavu „odevzdání se“ dostatečně dlouho, vaše duše i další pomocníci vás nasměrují k vašim největším potenciálům.

Pamatujte si také, že tam, kde je strach a pochybování, je největší růst (vaše ego by se nesnažilo zpět uzmout kontrolu, kdybyste nebyli blízko něčemu velkému). Jejich spuštění tedy můžete považovat za znak toho, že jste na stopě objevu pozitivní změny.

Kombinace „odevzdání se“, víry, proudu a důvěry je navigačním systémem uvědomělých tvůrců. Když to přijmete za své, bude to jeden z nejvíce tranformačních činů, který pro sebe můžete udělat.

Zdroj překladu
Trinity Esoterics, trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %