Abraham Hicks českyChannelingManifestace

Abraham Hicks – Zrychlující se doba a manifestování

Host: Děkuji. Chtěl bych si promluvit nebo od vás slyšet, jak zůstat naladěný a v souladu. Jeden můj trik je takový, že neberu život příliš vážně. Nespoléhám na to, co vidím, abych zůstal v souladu se svou nejvyšší vibrací, což by byla láska.

Abraham: Dobře, protože to, co vidíte, je tejně obvykle pomíjivé. Taky bychom na to nespoléhali. Nenechali bychom manifestace být důvodem, proč se cítíme tak, jak se cítíme. Nechali bychom to, jak se cítíme, bylo důvodem, jak se manifestace utváří.

Host: Děkuji. Dobře…

Abraham: A pak je zde to neustálé měnění, utváření, překvapování a těšení…

Host: Ano. To je dobrý způsob, jak převzít kontrolu nad svým tvořením.

Abraham: Ano, jediný způsob.

Host: Děkuji. Mám ještě další otázku o snech. Předevčírem jsem měl dost pěkný sen. Byl v něm starší pán a mladší muž, ale každopádně to byl velmi pěkný sen a zdál se velmi inspirativní. Co je sen?

Abraham: Rádi mluvíme o vašem snění, protože to, na co myslíte, a jak se cítíte, je úzce propojené. To, jak se cítíte, a na co myslíte, a co se manifestuje, je vždy úzce propojené. Když sníte, je to stejné. Ale ve vašem snění je to proměnlivější… nebo spíše snadnější na dosažení, protože jak spíte, hybnost vašeho odporu se klesla tolik, že vaše sny mohou manifestovat mnohem rychleji. Ale vaše sny jsou důkazy vaší převládající vibrace. Zejména, pokud máte opakující se sen. To znamená, že máte dost stabilní vibraci, a obsah opakujícího se snu vám ukazuje, jaká ta vibrace je.

Pokud máte velmi příjemný opakující se sen, neměňte nic v myšlenkách, které záměrně myslíte, nebo procesech, které možná záměrně používáte. Pokud ale máte nepříjemný opakující se sen, tak, pokud se chcete cítit lépe, je třeba, abyste upravili své zaměření.

Máte nějaké pochyby v tom, že dostanete to, na co myslíte? Nezažíváte toho důkazy neustále? Tohle je velmi rychlá doba. Doba mezi vaším myšlením a zrychlováním vašich myšlenek, které se… před nějakou dobou jsme mluvili o 17 sekundách a pak dalších a dalších, a jakmile překročíte hranici 68 sekund, dojde k uskutečnění. To je doba, kdy se něco přemění na něco, co je pro vás zřejmější. Dnes je to spíše 16 nebo 15 sekund.

Doba, kdy se jedna myšlenka přidá k další a další, se hodně zrychluje, což znamená, že manifestace přichází rychleji, což také znamená, že je v tom o trochu méně kontroly, protože vaše myšlenky se manifestují rychleji a rychleji. Říkáme tomu doba probouzení. Měli bychom to nazvat doba opětovného probuzení, protože jste byli probuzení, když jste sem přišli, na chvíli jste šli spát, a znovu se probouzíte.

Probouzíte se k tomu, kým skutečně jste, ke své moci, ke vědění, že energie tvořící světy proudí skrze vaše zaměření. Moc se nám líbí, když přijímáte svou moc a smysluplně ji využíváte tím, že myslíte uspokojující myšlenky a umožňujete si se napojit na své vyšší Já. Když si umožníte se naladit a dostat se do souladu s perspektivou svého vyššího Já, prožijete exponenciální moc.

Přirovnáváme to k tomu, že jeden, co je takto v souladu, je mocnější než miliony, kteří nejsou. Nebo to přirovnáváme k tomu, že v souladu je páka, která vyžaduje mnohem méně akce. Je to jako dělat práci umožněním vibrací, aby to uvedly do pohybu, a pak použít svou akci ke spatření nebo sklizení plodů toho, co jste svou myslí stvořili. Ale spousta lidí svými myšlenkami celý den tvoří bezděčně, a pak používají své činy, aby uklidili ten nepořádek. Aby vynahradili to, co mohli udělat myšlenkami, co myšlenkami nedělali. Snění vám umožňuje cítit svou moc.

Zdroj: http://abraham-hicks.cz

Podpořit bennu.cz

0 %